Garāmgājējs palīdz aizturēt laupītāju (73)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Vakar, 7. jūnijā, Rīgas reģiona Valsts policijas (VP) darbinieki Prāgas ielā Rīgā, tunelī zem dzelzceļa sliedēm, aizturēja laupītāju, kurš jau pašā rīta agrumā, lietojot vardarbību, bija aplaupījis kādu vīrieti, TVNET uzzināja policijā.

Pulksten 8:20 no rīta kāds garāmgājējs Prāgas ielā, netālu no Rīgas autoostas pamanīja laupīšanu un izsauca policiju. Mirkli vēlāk VP jau bija klāt un notikuma vietā sastapa divus vīriešus, kuri bija aizturējuši trešo. Viens no aizturētājiem paskaidroja, ka trešais esot laupītājs, kurš pirms neilga brīža, lietojot vardarbību, atņēmis viņam maku un mobilo tālruni.

Vēlāk policisti noskaidroja, ka iespējamajam laupītājam būtu izdevies aizbēgt, ja garāmgājējs cietušajam nebūtu palīdzējis bēgošo aizturēt. Diemžēl nolaupītās mantas likumpārkāpējam izdevās atdot savam līdzzinātājam, kurš no notikuma vietas aizbēga.

Pašlaik par laupīšanu aizdomās turētais nogādāts īslaicīgās aizturēšanas izolatorā un par notikušo laupīšanu sākts kriminālprocess. Policijai ir aizdomas, ka aizturētais 1980. gadā dzimušais agrāk sodītais vīrietis varētu būt saistīts arī ar citām laupīšanu vai zādzību epizodēm, tādēļ policija aicina iedzīvotājus, kuri ir cietuši no attēlā redzamās personas, ziņot pa tālruni 67086336, 67086330 vai 112.

Komentāri (73)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu