Rīgā apcietināti trīs narkotiku tirgoņi (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijai septembra sākumā izdevies apcietināt trīs narkotiku tirgoņus, no kuriem kopā atsavināti vairāk nekā 130 grami metamfetamīna, TVNET uzzināja policijā.

Jūlijā Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki saņēma informāciju, ka Bolderājā kāda personu grupa nodarbojas ar narkotisko vielu tirdzniecību. Veicot operatīvās darbības, policisti noskaidroja narkotisko vielu tirgoņu identitātes un sāka šo personu meklēšanu.

Septembra sākumā policistiem izdevās aizturēt meklētās personas - kādu 1978.gadā dzimušu vīrieti, kurš jau iepriekš ir sodīts par noziegumiem, kas saistīti ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti, kā arī 1982.gadā dzimušu vīrieti.

Veicot kratīšanu abu vīriešu dzīvesvietās Bolderājā, policisti kopā atrada un atsavināja 32 gramus metamfetamīna un astoņus gramus heroīna.

Pret abiem aizturētajiem vīriešiem ir sākti kriminālprocesi par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu realizācijas nolūkā un neatļautu realizāciju grupā. Abiem vīriešiem par šādu noziegumu var piemērot brīvības atņemšanu līdz desmit gadiem.

Tāpat Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki augusta beigās saņēma informāciju par kādu vīrieti, kurš uz ielas, kā arī savā dzīvesvietā Imantā tirgo narkotiskās vielas. Pārbaudot saņemto informāciju, policijas darbinieki uzsāka personas meklēšanu un septembra sākumā aizturēja 1986.gadā dzimušu vīrieti, kurš jau agrāk ir sodīts par narkotisko vielu realizāciju.

Veicot kratīšanu vīrieša dzīvesvietā, policijas darbinieki atrada un atsavināja ap 100 gramiem metamfetamīna.

Par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu realizācijas nolūkā ir sākts kriminālprocess. Aizturētajam var piemērot brīvības atņemšanu līdz astoņiem gadiem.

Visiem trim narkotisko vielu tirgoņiem šobrīd ir piemērots apcietinājums.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu