Deputāta Kaimiņa skandalēšana bārā: jūs zināt, kas es esmu?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien Latvijas medijus apceļoja ziņa, ka nepatikšanās piektdienas vēlā vakara stundā Vecrīgas klubā nonācis Saeimas deputāts Arturs Kaimiņš. TVNET lasītāji portālam atsūtījuši divus video, kuros redzama deputāta bravūrīgā saruna ar kluba apsardzi, kā arī brīdis, kad viņu saslēdz rokudzelžos un aizved pašvaldības policijas darbinieki.

Video redzams, ka deputāts konflikta atrisināšanai sev par labu acīmredzot kādā brīdi nolēmis izmantot savu statusu, tāpēc apsardzei jautā: «Jūs zināt, kas es esmu? Es tev pačukstēšu.»

Pēc tam, kad savu statusu Kaimiņš, pēc visa spriežot, pačukstējis, viņš taujā pēc apsarga vārda un uzvārda.

Galu galā Kaimiņš no kluba telpām tomēr apsardzes pavadībā tiek izvadīts.

Kā iepriekš vēstīja notikušā aculiecinieki, pēcāk deputāts klubā centās atgriezties, un pēcāk incidentā tika iesaistīta pašvaldības policija. Otrajā TVNET lasītāja atsūtītajā video redzams brīdis, kā deputātu roku dzelžos saslēdz un aizved policijas darbinieki.

TVNET jau ziņoja, ka konfliktēšanas laikā deputāts guvis arī vieglus miesas bojājumus. Vairāki aculiecinieki vēstīja, ka Kaimiņš ar savu uzvedību traucējis citiem kluba apmeklētājiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu