Pie narkotirgoņiem atrod aptuveni divus kilogramus «spaisa»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Valsts policija aizturējusi trīs personas aizdomās par jauno psihoaktīvo vielu jeb tā dēvētā spaisa izplatīšanu. Kratīšanā kopumā atrasti aptuveni divi kilogrami apreibinošās vielas.

Valsts policija informēja, ka kriminālpolicija bija saņēmusi operatīvo informāciju par personu grupu, kas, iespējams, nodarbojas ar jauno psihoaktīvo vielu izplatīšanu Rīgas reģionā. Pārbaudot saņemto informāciju, pagājušajā nedēļā policija aizturēja trīs vīriešus, pie kuriem atrada aptuveni divus kilogramus psihoaktīvo vielu. Daļa no krājumiem jau bija safasēti tālākai realizācijai.

Aizturētie iepriekš jau nonākuši policijas redzeslokā saistībā ar jaunajām psihoaktīvajām vielām, un tas noticis laikā, kad vēl nebija stājies spēkā vispārējais šo vielu izplatīšanas aizliegums.

Šoreiz pie vīriešiem atrastās un atsavinātās jaunās psihoaktīvās vielas jau ir iekļautas aizliegto vielu sarakstā, un to izplatīšana ir pielīdzināma narkotisko vielu izplatīšanai.

Pret aizturētajiem sākts kriminālprocess, un viņiem draud brīvības atņemšana no trim līdz desmit gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu