Ušakovs aicina iedzīvotājus nepiedalīties 16.marta pasākumos (35)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) aicina iedzīvotājus nepiedalīties 16.marta pasākumos pie Brīvības pieminekļa, informēja Ušakova preses sekretāre Anna Kononova.

Administratīvā rajona tiesa šodien nolēma atcelt Rīgas domes aizliegumu rīkot 16.marta pasākumus. Līdz ar to rīt plānotie pasākumi drīkstēs likumīgi notikt.

Ušakovs respektē tiesas spriedumu, tomēr norāda, ka Rīgas dome savu lēmumu par pasākumu aizliegšanu pieņēmusi, ņemot vērā policijas sniegto informāciju un drošības apsvērumus.

"Tādēļ Rīgas mērs aicina cilvēkus nepiedalīties šajos 16.marta pasākumos un izvairīties no provokācijām," sacīja Kononova.

Iepriekš intervijā Latvijas Neatkarīgās televīzijas raidījumā "900 sekundes" Nils Ušakovs apgalvoja, ka 16.martā plānotajiem pasākumiem pie Brīvības pieminekļa nav nekāda sakara ar leģionāriem un viņu piemiņu.

Viņš uzskata, pasākumus rīko atsevišķas organizācijas un sīkpartijas, kas vēlas izrādīties. Turklāt pasākuma pieteicēji organizācija "Daugavas vanagi" ir sašķēlusies un Rīgas domei nav skaidrs, no kā prasīt atbildību par kārtības nodrošināšanu iecerētajos pasākumos.

Komentāri (35)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu