Tukuma zupas virtuvē nākamgad plānots izdalīt 8600 porcijas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Zupas virtuvē Tukumā nākamgad paredzēts sagatavot 8600 porcijas zupas, liecina Tukuma novada pašvaldības izsludinātais iepirkums.

Pašvaldība līdz 5.decembrim gaida pieteikumus no pretendentiem, kas 2017.gadā pilsētā gatavi nodrošināt zupas virtuves darbību.

Pakalpojums trūcīgām personām būs pieejams no 1.janvāra līdz 30.aprīlim un no 1.oktobra līdz 31.decembrim trīs reizes nedēļā, sagatavojot līdz 100 porcijām dienā un nepārsniedzot 8600 porcijas gadā. Vienai porcijai jābūt puslitru lielai, katru nedēļas dienu nodrošinot arī cita veida zupu. Ēdienam jābūt siltam, sātīgam, sabalansētam un daudzveidīgam.

Informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā liecina, ka līdz šim vairākus gadus zupas virtuves darbību Tukumā nodrošināja Latvijas Sarkanā Krusta Tukuma komiteja. Pēdējais līgums par 12 342 eiro ar organizāciju noslēgts pērn.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu