Rīgas domes konkursa nolikumā jau iekļauj «uzvarētāju»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludinājis atklātu konkursu «Karogu un karoglentu izgatavošana un piegāde pilsētas svētku noformējuma realizēšanas ietvaros». Piedāvājumi iesniedzami līdz 22.martam, taču iepirkuma nolikumā jau ir iekļauti «ABI2» firmas rekvizīti.

Izglītības, kultūras un sporta departamenta izsludinātā iepirkuma paredzamā līgumcena ir līdz 55 tūkstošiem eiro.

Tāpat minēts, ka līguma izpildes termiņš ir līdz šā gada 2.novembrim.

Nolikums (*.doc fails, 3.76 MB)

«Firmas.lv» pieejamā informācija liecina, ka uzņēmuma vienīgā amatpersona ir Raivo Milbrets. Uzņēmuma juridiskā adrese norādīta - Rīga, Matīsa iela 8.

RD Konkursa nolikums

«Informējam, ka, publicējot Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta veiktā atklātā konkursa »Karogu un karoglentu izgatavošana un piegāde pilsētas svētku noformējuma realizēšanas ietvaros», identifikācijas Nr. RD IKSD 2018/4 (turpmāk – Atklāts konkurss) dokumentus, nolikuma 3. pielikumā (līguma projekts) ir radusies tehniska rakstura kļūda, kur pušu rekvizītu un parakstu sadaļā ir saglabājušies iepriekšējā gada uzvarētāja rekvizīti. Atvainojamies potenciālajiem pretendentiem par līguma projektā kļūdaini norādīto informāciju, un ņemot vērā, ka tai ir tikai tehnisks raksturs, kas nemaina Atklāta konkursa nolikuma prasības pretendentiem, grozījumi iepirkuma dokumentācijā netiks veikti,» informē Rīgas domes departaments.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu