«Rīgas namu pārvaldnieka» valdē iecelts pērn no partijas «Latvijas attīstībai» rindām izslēgtais Pogulis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Ķipsts/LETA

SIA «Rīgas namu pārvaldnieks» (RNP) valdē iecelts pērn no partijas «Latvijas attīstībai» (LA) izslēgtais Rolands Pogulis, apstiprināja uzņēmuma pārstāvis Krists Leiškalns.

Jau vēstīts, ka pērn maijā, pāris nedēļas pirms pašvaldību vēlēšanām un neilgi pēc deputātu kandidātu sarakstu iesniegšanas no LA rindām tika izslēgts Rolands Pogulis, kurš bija iekļauts LA un Latvijas Reģionu apvienības kopīgajā sarakstā pašvaldību vēlēšanās Rīgā, tomēr nicīgi izteicās par saraksta līderi, Rīgas mēra amata kandidātu Mārtiņu Bondaru.

Pogulis sociālajā tīklā «Facebook» bija ierakstījis: «Ne tikai es, zināmi cilvēki nebalsos par Bondaru kā mēru. [..] Es esmu liberālis, bet tas nenozīmē, ka Rīgā labs mērs jāmaina pret sliktu, un ne jau es viens tā domāju.» Pēc šī ieraksta viņu no partijas izslēdza.

Pogulis LA biedrs bija kopš tās dibināšanas 2013.gada decembrī. Nākamā gada janvārī viņš sāka strādāt RNP kā projektu vadītājs, bet jau pirmajā darba gadā kļuva par Finanšu analīzes nodaļas vadītāju un iepirkumu komisijas locekli. Šo pašu amatu viņš vēlāk ieņēma arī «Rīgas Centrāltirgū».

Līdztekus ar Poguli, valdes sastāvā iekļuvusi arī Inga Bulgarina, kura uzņēmuma valdē strādājusi arī iepriekš. Darbu RNP valdē turpina Ivo Lecis, Ardis Pāvilsons un valdes priekšsēdētājs Aivars Gontarevs.

Jaunais valdes sastāvs iecelts 24.maijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu