Dizaina māja Mārupē, kurā katra detaļa ir pārdomāta

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: 1:37 design studio

Mārupē, vienā no iecienītākajiem Pierīgas rajoniem, atrodas jauns privātās apbūves ciemats «Mežavēji». Tas ir īpašs ar gana plašo izglītības iestāžu izvēli, sakārtoto infrastruktūru, baudāmo apkārtnes ainavu, kā arī tuvumu galvaspilsētas centram. Kā liecina informācija nekustamo īpašumu sludinājumu portālā City24.lv, šobrīd šajā privātmāju ciematā jaunus saimniekus meklē ārkārtīgi gaumīgs, augstas kvalitātes dizaina mājoklis, kas varētu labpatikties kādai moderni domājošai ģimenei.

Mājas plānojums sastāv no viesistabas ar virtuves zonu, trīs guļamistabām, diviem sanmezgliem, saimniecības telpas, priekštelpas, kurā iebūvēts drēbju skapis, kā arī plašas terases un nojumes automašīnai.

Foto: 1:37 design studio

Ieejot viesistabā, rodas nedaudz aristokrātiska, taču reizē arī silta un mājīga sajūta. Augsti griesti, atsegtas koka sijas, divpusējs kamīns un izbūvēta mūsdienīga virtuves iekārta – tas viss raksturo šo privātmājas telpu.

Foto: 1:37 design studio

Savukārt galvenā jeb saimnieku guļamistaba aprīkota ar atsevišķu sanmezglu un garderobi.

Foto: 1:37 design studio

Mājokļa interjerā izmantoti augstākās kvalitātes apdares materiāli un aprīkojums, īpaši akcentējot dizaina elementus. Piemēram, divslāņu ozolkoka parketu, itāļu dizaina flīzes, dabīgā oša koka virsmas, masīvkoka durvis, apgaismes ķermeņus un citas detaļas.

Foto: 1:37 design studio

Īpašuma interjera dizainu veidojis nekustamo īpašumu kompānijas «Arco Real Estate» īres nodaļas vadītājs Dzintars Bērziņš. Viņš uzsver, ka, iekārtojot māju neitrālos toņos, tika piedomāts pie tā, lai jaunie saimnieki varētu veiksmīgi pielāgot savas mēbeles. Tāpat sadarbībā ar «1:37 design studio» tika piemeklēti unikāli interjera priekšmeti, kas atrodami tikai šajā privātmājā.

Foto: 1:37 design studio

Pati dzīvojamā māja ir mūra konstrukcijas ar ventilējamo koka fasādi un LED fasādes apgaismojumu. Kopējā mājas platība ir 228,4 kvadrātmetri, no kuriem 53,1 kvadrātmetrs ir terase un 39,7 kvadrātmetri - auto nojume. Zemes platība - 1200 kvadrātmetru. Īpašuma teritorija, tāpat kā visa ciemata teritorija, ir labiekārtota un izgaismota.

Apskatīt unikālā dizaina māju!

Foto: 1:37 design studio
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu