Šiks un elegance - seši pārdošanā esoši apartamenti Jūrmalā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Dzīvi Jūrmalā cilvēki izvēlas, dažādu mērķu vadīti. Viens gūst harmoniju un mieru no jūras šalkoņas un priežu mežu smaržas, cits izbauda dažādas izklaides iespējas, ko piedāvā pilsēta, vēl kāds – iepazīstas ar jauniem cilvēkiem. Ja arī tu klusībā sapņo par dzīvi kūrortpilsētā, nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina apskatīt vairākus pārdošanā esošus elegantus apartamentus un īstenot savu sapni.

Grezns divistabu dzīvoklis Bulduros

Pārdošanai tiek piedāvāts grezns un mājīgs divistabu dzīvoklis jaunajā projektā. Tā pārdomātais interjers atstāj iespaidu, ka atrodies ārkārtīgi šikā pieczvaigžņu viesnīcā. Apartamentos ir ekskluzīva apdare un mēbeles no vadošajiem itāļu ražotājiem.

Apskati tuvāk!

Foto: City24.lv

Moderns un plašs mājoklis Lielupē

110 kvadrātmetrus lielais dzīvoklis jaunajā projektā ir īpašs ne vien ar moderno iekārtojumu, bet arī ainavisko lokāciju. Māja atrodas priežu mežu ieskautā vietā, ko lieliski baudīt no terases, dzerot rīta kafiju vai ieturot maltīti.

Apskati tuvāk!

Foto: Baltic Sotheby’s International Realty

Saulaini apartamenti pie pašas jūras

Pašā kūrortpilsētas centrā, vien 100 metru attālumā no pludmales, jaunus saimniekus gaida saulains trīs istabu dzīvoklis. Dienvidu puses apartamenti atstāj elegantu un pārdomātu iespaidu, kas panākts, veiksmīgi saskaņojot krāsas.

Apskati tuvāk!

Foto: City24.lv

Gaumīga dzīvesvieta Bulduros

Šis dzīvoklis rada mūsdienīgas un komfortablas mājvietas sajūtu. Kvalitatīvas mēbeles un santehnika, ērts un ergonomisks plānojums, pārdomāts interjera dizains – tās ir tikai dažas iezīmes, kas raksturo dzīvesvietu Bulduros.

Apskati tuvāk!

Foto: City24.lv

Dizaineru veidoti apartamenti

5 minūšu pastaigas attālumā no jūras ir iespēja iegādāties interjera dizaineru veidotu dzīvokli. Tam ir trīs istabas, no kurām divas ir izolētas guļamistabas un viena viesistaba kopā ar virtuvi. Mājokļa plānojums ir pārdomāts tā, lai dzīvesvietu šeit varētu rast gan neliela ģimene, gan pāris vai pat viens Jūrmalu mīlošs iemītnieks.

Apskati tuvāk!

Foto: City24.lv

Plašs dzīvoklis ar greznu terasi

Slēgtā kluba tipa mājā Dzintaros tiek pārdots 122,2 kvadrātmetrus liels dzīvoklis ar ārkārtīgi plašu un greznu terasi. Aristokrātisku auru mājoklī rada augstie griesti, savukārt mūsdienīgumu piešķir gaumīgā mēbeļu izvēle un interjera priekšmeti.

Apskati tuvāk!

Foto: City24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu