Plāno bēniņu izbūvi kopā ar VELUX virtuālās realitātes aplikāciju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

VELUX virtuālās realitātes aplikācija, kas palīdzēs izvērtēt dienas gaismas apjomu Tavos bēniņos.

Dienas gaisma ir ļoti svarīga mūsu veselībai un labsajūtai. Neskatoties uz to, daudzi māju īpašnieki neņem vērā šo faktu un plāno savus mājokļus ar nepietiekamu iespēju dienas gaismai ienākt telpās, tā atstājot istabas bez pietiekama dabīgā apgaismojuma.

Kāpēc tas tā ir? Ilgus gadus uzklausījām viedokļus par to, cik grūti ir, ceļot māju vai pārbūvējot bēniņus, iedomāties, kā pēc pārbūves izskatīsies telpas. Lūk, daži no viedokļiem:

«Es nezinu, vai un kādus logus izvēlēties. Negribu kļūdīties un ielikt logu, kas ir par mazu.»

«Es neesmu pārliecināts, vai likt rindā 3 vai 4 logus.»

«Ir tik grūti saprast, kā gaisma nāks manā istabā. Vai labāk likt 2 logus blakus, vai katru savā istabas pusē.»

Ņemot vērā mūsu klientu vēlmes un cenšoties viņiem sniegt labāko risinājumu, kā arī saprotot, ka dienas gaismu ir grūti iedomāties, VELUX radījis ko patiešām noderīgu ikvienam, kurš plāno būvēt jaunu māju vai uzlabot esošo.

MyDaylight ir pirmā aplikācija, kas dienas gaismu padara redzamu vēl neizbūvētā telpā, sniedzot iespēju ar gaismu eksperimentēt, tādējādi liekot saprast, kā tā var pārveidot dzīvojamo telpu.

Foto: Publicitātes foto

Jaunais rīks sniedz iespēju māju īpašniekiem veidot istabas, vizualizējot dienas gaismas patieso efektu, izmantojot 360 grādu redzamību un iespēju apskatīt gatavu rezultātu virtuālajā realitātē.

Jūs redzēsiet, kā varat atdzīvināt savas mājas bēniņus, spēlējoties ar dienas gaismas ieplūšanu pa logiem.

Aplikācija ir izveidota, izmantojot jaunas un progresīvas spēļu tehnoloģijas, kas dod katram tās lietotājam iespēju redzēt dienas gaismas efektu telpā, apskatot visu 360 grādu leņķī un izbaudot virtuālās realitātes simulāciju. Tā pieejama angļu valodā iPhone un Android viedtālruņiem, lejupielādējot bez maksas App Store un Google Play veikalos.

Foto: Publicitātes foto

Jūs varat izveidot reālu istabu, izvēloties dažādus parametrus: telpas platība, griestu augstums, jumta slīpums. Izvēlieties, kur un kādi logi (jumta un fasādes) tiks iebūvēti, kādās krāsās būs sienas un grīda, vai tā būs guļamistaba vai dzīvojamā istaba. MyDaylight apvieno svarīgākos parametrus, kas maksimāli pietuvinās istabu tam, kā jūs to esat iedomājušies.

Pēc apmēram 10 minūtēm jūs saņemsiet personalizētu digitālu simulāciju, ko varēsiet apskatīties 360 grādu leņķī un virtuālajā realitātē. Istaba būs iekārtota ar mēbelēm, un jūs varēsiet redzēt dienas gaismas mainīgo ietekmi tajā, izvēloties apskatīt, cik gaismas ieplūdīs, piemēram ziemā, plkst. 16:00 un vasarā plkst. 12:00. Tas viss ir iespējams!

Foto: Publicitātes foto

«Dienas gaisma liek telpai izskatīties plašākai un nodrošina komfortablu un patīkamu uzturēšanos. Jau gadiem mūsu klienti ir cīnījušies ar grūtībām iztēloties, kā dienas gaisma mainīs viņu istabu izskatu. Tāpēc mēs radījām MyDaylight. Mēs ceram, ka aplikācija noderēs privātmāju īpašniekiem visā pasaulē, plānojot bēniņu pārbūvi vai jaunas ēkas celtniecību,» apņēmīgi saka VELUX dienas gaismas eksperts Grants Snedons (Grant Sneddon).

Kā vienkārši iegūt savas istabas simulāciju?

  • Lejupielādējiet MyDaylight aplikāciju bez maksas, izmantojot App Sore vai Google Play veikalu.
  • Izveidojiet savu istabu, ievadot nepieciešamos izmērus, krāsas, slīpumu, istabas veidu.
  • Radiet dažādus dienas gaismas efektus, mainot logu izvietojumu un izmērus. Ir iespējams mainīt arī gadalaikus un diennakts laiku, lai precīzāk uzzinātu, cik daudz gaismas ieplūdīs istabā.
  • Desmit minūšu laikā jūs saņemsiet paziņojumu, ka istaba ir izveidota. Simulācijas atvēršana pirmajā reizē var ilgt apmēram minūti, jo tiks atvērts liela apjoma fails.

Istabas simulācija tiks saglabāta jūsu telefonā. To varēsiet apskatīt jebkurā laikā, izmantojot 360 grādu apskates iespējas un virtuālās realitātes formātu. Izmantojot virtuālās realitātes brilles, jums būs sajūta it kā jūs stāvētu istabā, kuru pats tikko radījāt.

Jūs varat radīt neskaitāmas simulācijas un mainīt esošās. Lieciet talkā radošumu, un šī aplikācija palīdzēs izveidot jums piemērotāko istabu ar pietiekamu dienas gaismas apjomu.

Dzīvo gaismā!

Vairāk par aplikāciju atradīsiet šeit

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu