«Apranga» pirmajā ceturksnī cietusi € 1,2 miljonu zaudējumus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ELTA / ELTA

Baltijā lielākais apģērbu mazumtirgotājs «Apranga» šā gada pirmajā ceturksnī strādājis ar 1,2 miljonu eiro zaudējumiem, salīdzinot ar 2,2 miljonu eiro peļņu attiecīgajā laika periodā pērn, liecina kompānijas sniegtā informācija Viļņas biržai.

«Apranga» peļņa pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas (EBITDA) pirmajā ceturksnī samazinājusies līdz 0,4 miljoniem eiro, salīdzinot ar 3,8 miljoniem eiro pirms gada.

Uzņēmuma mazumtirdzniecības apgrozījums, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, ceturksnī sarucis par 2,7% - līdz 46,6 miljoniem eiro.

«Apranga» mazumtirdzniecības apgrozījums Latvijā pirmajā ceturksnī salīdzinājumā ar attiecīgo ceturksni pirms gada saruka par 0,5% līdz 11,3 miljoniem eiro, Lietuvā tas samazinājās par 4,9% līdz 26,8 miljoniem eiro, bet Igaunijā reģistrēts 1,9% kāpums līdz 8,4 miljoniem eiro.

Trijās Baltijas valstīs pirmā ceturkšņa beigās darbojās 181 «Apranga» veikals, no kuriem 107 ir Lietuvā, 45 Latvijā un 29 Igaunijā. Gada laikā veikalu skaits Lietuvā un Igaunijā saglabājies nemainīgs, bet Latvijā tas sarucis par diviem.

Grupas lielākais īpašnieks ar 60,3% akciju bija Lietuvas koncerna «MG Baltic» investīciju kompānija «MG Baltic Investment».

«Apranga» akcijas kotē Viļņas biržas oficiālajā sarakstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu