Spure paliek Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšnieces amatā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Ministru kabinets šodien Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšnieces amatā uz vēl vienu termiņu iecēla esošo vadītāju Ilonu Spuri.

Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK) sēdē uzsvēra, ka Spure līdz šim ir izveidojusi lielisku iestādes komandu, kas domā par attīstību, kā arī veiksmīgi piesaista finanšu līdzekļus projektu īstenošanai.

Savukārt Spure pateicās ministriem par viņai izteikto uzticību un pauda apņēmību turpināt darbu, lai īstenotu reformas.

Tieslietu ministrijā (TM) iepriekš skaidroja, ka trīs mēnešus pirms Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšnieka amata termiņa beigām pēc tieslietu ministra ieteikuma Ministru kabinets pieņem lēmumu par termiņa pagarināšanu uz pieciem gadiem vai lēmumu par atbrīvošanu no Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšnieka amata.

Lai nodrošinātu Ieslodzījuma vietu pārvaldes uzdevumu efektīvu un pienācīgu izpildi, tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK) izvirzīja Spuri apstiprināšanai amatā uz vēl vienu termiņu - līdz 2023.gada 18.jūlijam.

Spure šo amatu ieņem kopš 2013.gada jūlija. Iepriekš viņa bija Ieslodzījuma vietu pārvaldes Resocializācijas dienesta priekšniece.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu