Dizainere Anna Fanigina radījusi tango dejai veltītu rotu kolekciju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Zīmols VERBA izveidojis rotu kolekciju TANGERE, kas veltīta Latvijā aprīlī notiekošajam starptautiskajam tango maratonam «Riga Embrace». Šī ideja radusies, pateicoties zīmola dizaineres Annas Faniginas ilggadējai aizrautībai ar tango.

Tango (no «tangere» latīņu valodā) nozīmē «pieskarties, sasniegt, satraukt, sajust..», un, lai gan patiesā dejas nosaukuma etimoloģija ir citāda, šī skaistā sakritība ļoti piestāv kolekcijas nosaukumam un vēstījumiem, kas iekalti rotās.

«Šoreiz ievērots tango dejai tik svarīgais dzimumu līdzsvars, un kolekciju veido rotas ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem,» stāsta zīmola dizainere Anna Fanigina. «Sievietēm tie jau klasiski ir gredzeni, auskari un kuloni, savukārt vīriešu sadaļu papildina aproču pogas, rokassprādzes un saspraudes kaklasaitei.»

Foto: publicitātes

Kā kolekcijas pamatmateriāli izmantoti sudrabs un sudrabs ar apzeltījumu, kurus papildina dabīgie akmeņi. Caurspīdīgie kalnu kristāli ir kā dejas patiesuma atspulgs, tumšie rauhtopāzi simbolizē koncentrēšanos, rozā kvarci ieskicē maigumu, un visa pamats jeb mīlestība ir kā sarkanvīns piesātinātie granāti.

«Mīlestības vadīts» — viens no kolekcijas galvenajiem motīviem, jo tieši tāda ir tango filozofija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu