«airBaltic» saņēmusi starptautiska aviācijas nozares izdevuma Tirgus līdera balvu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas nacionāla lidsabiedrība «airBaltic» saņēmusi starptautiskā aviācijas nozares izdevuma «Air Transport World» (ATW) Tirgus līdera balvu, informēja «airBaltic» pārstāvji.

ATW Aviācijas nozares sasniegumu balva izveidota 1974.gadā. Šis apbalvojums tiek piešķirts privātpersonām un organizācijām, kas izcēlušās ar savu pirmšķirīgo veiktspēju, inovācijām un teicamu pakalpojumu sniegšanu. ATW Tirgus līdera balva tiek piešķirta lidsabiedrībai, kas atšķiras no saviem konkurentiem ģeogrāfiskā reģionā vai tirgus sektorā, vai kas radījusi, stimulējusi tirgu.

Pēdējo gadu laikā balvu izcīnījušas tādas lidsabiedrības kā «Etihad Airways», «KLM Royal Dutch Airlines» un «Turkish Airlines».

ATW galvenā redaktore Kārena Volkere uzsvēra, ka «airBaltic» ir ievērojami paplašinājusi un uzlabojusi komerciālos gaisa pārvadājumus Baltijā.

Kā ziņots, aviācijas industrijas tirgus izpētes un analīzes izdevums «OAG Aviation Solutions» analītiķi, kuri apkopojuši un analizējuši punktualitātes rādītājus par vairāk nekā 50 miljoniem reisu, atzinuši «airBaltic» par punktuālāko aviosabiedrību pasaulē 2017.gadā. «airBaltic» globālo punktualitātes rādītāju sarakstu augšgalā atradusies pēdējos četrus gadus.

Pērn «airBaltic» pārvadāja 3,523 miljonus pasažieru, kas ir par 22% vairāk nekā gadu iepriekš.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem, piedāvājot savienojumus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Tāpat «airBaltic» piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu