«Hesburger» jauna restorāna izveidē Latvijā iegulda € 1,4 miljonus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ātrās ēdināšanas restorānu ķēde «Hesburger» jauna restorāna izveidē Latvijā ieguldījusi 1,4 miljonus eiro, informēja «Hesburger» pārstāve Sabīne Dzene.

Šis ir jau 45.restorāns Latvijā un tas atradīsies Vaļņu ielā 31/33, Rīgā.

Jaunais restorāns izvietots vienā stāvā un tā kopējā platība ir 117,1 kvadrātmetrs. Līdz ar restorāna izveidi, radītas desmit jaunas darba vietas rīdziniekiem, kā arī plānots, ka vasaras sezonas laikā tiks izsludinātas papildu vakances, prognozējot lielāku klientu pieplūdumu.

«Hesburger» attīstības direktore Ieva Salmela skaidroja, ka uzņēmums līdz šim attīstījis vairākus restorānus centra rajonā, kuru pārdošanas rādītāji liecina par augstu klientu interesi, tāpēc Vecrīga ir izdevīga teritorija restorāna atvēršanai.

Jau ziņots, ka Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes «Hesburger» pārdošanas apmērs Latvijā 2017.gadā ir sasniedzis 22,47 miljonus eiro, kas ir pieaugums par 13,3% salīdzinājumā ar 2016.gadu.

Kompānijas pārstāvji informēja, ka kopējais «Hesburger» pārdošanas apmērs pagājušajā gadā Baltijā kopumā bija 67,8 miljoni eiro. Straujākais pārdošanas apmēra kāpums bija Lietuvā, kur tas audzis par 30,1%, sasniedzot 23,43 miljonus eiro. Savukārt Igaunijā pārdošanas apmērs pērn audzis par 8,3% un sasniedza 21,98 miljonus eiro.

Ar zīmolu «Hesburger» darbojas 457 struktūrvienību deviņās valstīs, un uzņēmuma darbinieku skaits pārsniedz 6700. Baltijas valstīs ir 138 «Hesburger» restorāni un tiek nodarbināti vairāk nekā 1700 darbinieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu