Zviedrijas investīciju kompānija «Eastnine» par €24,8 miljoniem iegādājas «Alojas biznesa centru»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Zviedrijas investīciju kompānija «Eastnine» noslēgusi līgumu ar «LNK Group» par A klases biroju centra «Alojas biznesa centrs» Rīgā iegādi par 24,8 miljoniem eiro, liecina informācija «Eastnine» mājaslapā.

Vienošanās ietver arī divu blakus esošo īpašumu iegādi par 4,8 miljoniem eiro, tādējādi kopējā pirkuma cena ir 29,6 miljoni eiro. Darījumā ietverts «Alojas kvartāls» un B klases biroju ēka Alojas ielā 6, kas nākotnē ļautu paplašināt «Alojas biznesa centru».

«Tas ir mūsu pirmais darījums Rīgā. «Premium» klases «Alojas biznesa centrs» ir viena no modernākajām ēkām Rīgas centrā, kas saskan ar mūsu stratēģiju - veidot ilgtermiņa pozīcijas A klases biroju telpu tirgū Baltijas galvaspilsētās,» norādīja «Eastnine» izpilddirektors Kestutis Sasnausks.

Paredzams, ka darījums tiks pabeigts 2018.gada pirmajā ceturksnī.

«Alojas biznesa centrs» ir A klases biroju centrs, kas uzcelts 2009.gadā Kr.Valdemāra ielā 62, Rīgā ar kopējo īres platību 9000 kvadrātmetru platībā. Ēkā ir arī sešos līmeņos izbūvēta pazemes autostāvvieta.

Biroju centra galvenie nomnieki ir zvērinātu advokātu birojs «Kļaviņš Ellex», Krievijas ķīmiskās rūpniecības uzņēmuma «Uralchem» pārstāvniecība Latvijā, kā arī minerālmēslu eksportētāja «Uralkalij Trading» birojs. Pirms apvienošanās ar «DNB Banku», «Alojas biznesa centrā» bija «Nordea Bank» Latvijas filiāles centrālais birojs.

«Eastnine» ir Zviedrijas investīciju kompānija ar aktīvu vērtību 232 miljonu eiro apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu