«Valmiermuižas alus» ieguldīs € 320 000 notekūdeņu priekšattīrīšanā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Alus darītava «Valmiermuižas alus» plāno ieguldīt 320 000 eiro notekūdeņu priekšattīrīšanas ietaises un laukuma būvniecībā, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Investīciju projektu iecerēts īstenot līdz 1.oktobrim, piesaistot finansējumu Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam pasākuma «Ieguldījumi materiālajos aktīvos» apakšpasākumā «Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē».

Paredzamā notekūdeņu priekšattīrīšanas ietaises un laukuma būvniecības vieta ir «Grāvis», Valmiermuiža, Valmieras pagasts, Burtnieku novads.

Investīciju projekta īstenošanai izsludinātajā iepirkumu konkursā pretendenti var pieteikties līdz šā gada 23.februārim, plkst.17.

Jau vēstīts, ka pērn desmit mēnešos «Valmiermuižas alus» apgrozījums sasniedza 3,98 miljonus eiro, kas ir par 10,4% vairāk nekā 2016.gada attiecīgajā periodā. Dati par uzņēmuma apgrozījumu un peļņu pērn kopumā vēl nav publiskoti.

Informācija «Firmas.lv» liecina, ka «Valmiermuižas alus» 2016.gadā strādāja ar 4,226 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās par 31% un bija 182 896 eiro.

«Valmiermuižas alus» reģistrēts 2005.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 1 396 691 eiro. Uzņēmuma īpašnieks ar 100% kapitāldaļu ir SIA «Valmiermuižas ieguldījumu fonds». Savukārt 60% «Valmiermuižas ieguldījumu fonda» daļu pieder Ruņģim, 24% - Austrijas ieguldījumu fondam «Industrieliegenschaftenverwaltungs AG» (ILAG), bet 16% - Vācijas uzņēmumam «Thinkflink GmbH».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu