«Sieviešu dienas rallijam» reģistrētas teju 50 korporatīvās ekipāžas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Desmito gadu pēc kārtas arī šogad dažas dienas pēc Starptautiskās sieviešu dienas, kas visā pasaulē tiek svinēta 8. martā no Rīgas, Biķernieku kompleksās sporta bāzes, izbraukājot tuvākus un tālākus nostūrus, atkal startēs «Sieviešu dienas rallijs».

Par tradīciju kļuvušajam «Sieviešu dienas rallijam» līdz startam atlicis mazāk nekā divi mēneši. To gaida un rūpīgi gatavojas teju trīs tūkstoši Latvijā mītošo sieviešu, padomājot par automašīnas vizuālo noformējumu, atbilstoši komandas nosaukumam, un karnevāla cienīgiem tērpiem.

Šogad «Sieviešu dienas rallijs» būs citādāks. Kopējs starts tiks dots Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Taktiski plānojot, katrai ekipāžai būs jāizdomā, kā ātrāk nokļūt līdz kontrolpunktiem, tomēr ļauties bezrūpībai nevarēs! Dāmām būs jābūt īpaši vērīgām un atjautīgām, lai daudzveidīgie papildus uzdevumi un nodarbes nenovērstu uzmanību no kontrolpunktiem. Neizpaliks arī «Sieviešu dienas rallijam» tik raksturīgā orientēšanās pa Latvijas ceļiem, vadoties pēc leģendas un, iespējams, citām norādēm. Savukārt pēc visu kontrolpunktu atrašanas un veiksmīga finiša Rīgā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, astoņos vakarā dalībnieces tiks gaidītas vakara pasākumā kultūras pilī «Ziemeļblāzma». Ziedi, uzslavas, mūzika, prožektoru gaismas un fotoaparātu zibšņi, tas viss tiks veltīts mūsu mīļajām dāmām pēc trakā autobraukšanas piedzīvojuma.

Visas dalībnieces vēlas iegūt kārtīgu adrenalīna devu, veselīgā konkurencē sacensties ar pārējām dāmām, izmantot savas zināšanas, atjautību un veiklību pārbaudījumos, kā arī no sirds atpūsties draudzeņu kompānijā, pabūt kopā ar mammu vai māsu, bieži vien – darba kolēģēm.

Komandas savstarpējo attiecību stiprināšana un iespēja reklamēties sieviešu auditorijai ir viens no galvenajiem faktoriem, kādēļ daudzi Latvijā zināmi uzņēmumi un organizācijas savām darbiniecēm piedāvā startēt «Sieviešu dienas rallijā». Pērn kopumā piedalījās 113 dažādi uzņēmumi, daži no tiem dalībai rallijā reģistrēja vairākas ekipāžas, piemēram, SIA «Moller Auto Latvia», SIA «Autobrava» un SIA «Evolution Latvia». Daudzus gadus pēc kārtas, arī šogad, savas dāmas piedalīties braucienā deleģē SIA «Schenker», SIA «Altia Latvia», SIA «Hellmann Worldwide Logistics», AS «Drogas» un daudzi citi. Kopskaitā šobrīd reģistrētas teju 50 korporatīvās ekipāžas, kā arī uzņēmumi aktīvi iegādājas dāvanu kartes.

Dalība «Sieviešu dienas rallijā» būs ne vien labs risinājums kolektīva stiprināšanai, bet ideāla dāvana ikvienai uzņēmuma daiļā dzimuma pārstāvei vienā no pārsteigumiem pilnākajām dienām gadā – Starptautiskajā sieviešu dienā.

Izmanto iespēju, lai reģistrētos dalībai rallijā par zemāku maksu līdz 31. janvārim. Ieprieciniet dāmas ar aizraujošu piedzīvojumu. Ikviena darbiniece novērtēs rūpes un prasmi sagādāt patīkamus pārsteigumus. Esi darba devējs, kurš motivē un iedvesmo!

«Sieviešu dienas rallija 2018» partneri modes un izklaides centrs «Rīga Plaza» un degvielas uzpildes stacija «Virši - A», atbalsta «FromMe», SIA «Avon Cosmetics», SIA «KROWN BALTIC», SIA «LONGGO» un «STIHL». Informē «Inbox.lv».

Foto: Publicitātes foto

Plašāka informācija par pasākumu pieejama oficiālajā mājaslapā www.womensdayrally.com

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu