FOTO: receptes.lv

Ziemassvētku laikā maltīšu ir bijis gana daudz, ēdieni - gardi bez gala, bet, kā jau ne pirmo reizi, liela ir iespējamība, ka daļa sagatavoto produktu palikuši pāri. Lai nekas neietu zudībā, izmantosim jau sagatavoto jaunos ēdienos - štovētus kāpostus iecepsim pīrāgos, vārītus kartupeļus, kūpinātu vai mazsālītu lasi un cepeša vistu pievienosim salātiem, piparkūkas liksim desertā, bet cūkas cepeša gaļu un pelēkos zirņus pagatavosim zupā.

Kāpostu pīrādziņi

FOTO: Depositphotos.com

Kartupeļu salāti

FOTO: Depositphotos.com

Adventes tiramisu

FOTO: Depositphotos.com

Kūpināta laša salāti

FOTO: Depositphotos.com

Mana soļanka

FOTO: Receptes.lv

Vārītas vistas salāti ar ananasiem un kukurūzu

FOTO: Depositphotos.com

Pelēko zirņu krēmzupa ar žāvētu gaļu

FOTO: Receptes.lv