Teātrī «Zīļuks» tapusi jauna Ziemassvētku izrāde «Zvaigžņu rūķītis»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Teātrī «Zīļuks» tapusi jauna Ziemassvētku izrāde bērniem - «Zvaigžņu rūķītis», kas no 15.decembra norisināsies Rīgas Skolēnu pilī, K. Barona ielā 99, tradicionālajā Ziemassvētku eglītes pasākumā, informēja teātrī.

Ziemassvētku izrādes stāsts ir par Zvaigžņu rūķīti. Izrāde norisinās Pasaku mežā, kur visi gatavojas Ziemassvētku vakaram - izrotā eglīti, uzpoš mājas, cep un šmorē. Arī Zvaigžņu rūķītis ir sagatavojies lielajam notikumam zvaigžņu iedegšanai, taču pēkšņi pamana, ka pazudusi visskaistākā zvaigzne. Tā kā līdz svētku atklāšanai palikušas tikai dažas stundas, rūķītis nekavējas un dodas zvaigzni meklēt.

Ziemassvētku eglīšu pasākumi ir notikums, kuram teātra «Zīļuks» jaunie aktieri gatavojas jau no septembra. Režisores Lauras Paegles un horeogrāfes Ingas Raudingas vadībā izrādēm ir četri aktieru sastāvi, kopā pulcējot apmēram 50 jaunos skatuves māksliniekus.

Pēc izrādes noskatīšanās, apmeklētājiem būs iespēja iet rotaļās ar pasaku tēliem un sagaidīt Ziemassvētku vecīti ar dāvanām. Turklāt tos, kas ieradušies ātrāk, pasaku meža darbīgie rūķi sagaidīs ar dažādiem uzdevumiem radošajās darbnīcās.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu