Atvieglojam dzīvi vīriešiem! Ko Ziemassvētkos dāvināt sievietei?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Nav noslēpums, ka daudzi atliek svētku dāvanu iegādi uz pēdējo brīdi. Šovakar jau Ziemassvētku vakars - laiks iegādāties dāvanu dāmai! Lūk, astoņas idejas, kas spēs sasildīt ikvienas sievietes sirdi!

SPA apmeklējums

Masāža
Masāža Foto: Pixabay

Kas var būt labāks, kā pēc garas darba nedēļas doties baudīt atpūtu kādā no SPA centriem? Baseini, saunas, masāžas... Viss, kas nepieciešams pilnīgai relaksācijai!

Vannas kosmētika

Ja tomēr vēlaties sarīkot SPA procedūras mājas apstākļos, tad ikviena sieviete priecāsies par vannas kosmētiku, piemēram, vannas putām, putojošajām bumbām vai aromātiskām ziepītēm. Palutini viņu ar karstu vannu!

Vīna glāzes

Vīns
Vīns Foto: Pixabay

Ikvienas sievietes virtuvē ir jāatrodas skaistam vīna glāžu komplektam. Iegādājies augstas kvalitātes glāzes, kuras noderēs vīna baudīšanai gan pie vakariņu galda, gan svinībās. Noteikti piemeklē klāt arī kādu labu vīna pudeli, ko baudīt divatā.

Apakšveļa

Zīds, mežģīnes... Prieks gan pašai sievietei, gan arī tev! Šajos Ziemassvētkos iepriecini savu mīļoto dāmu ar kvalitatīvu apakšveļu, kas izceļ viņas skaisto ķermeni.

Individuālā fotosesija

Romantiska ziemas fotosesija vai fotografēšanās vasarā pie jūras - kura dāma gan nevēlas iegūt savā īpašumā skaistas atmiņas, kas iemūžināta fotogrāfijās? Ja tava izredzētā ir atvērta pikantērijām, tad uzdāvini viņai erotisko fotosesiju, kas paliks atmiņā ne vien tavai mīļotajai, bet arī tev pašam...

Smaržas

Smaržas
Smaržas Foto: Pixabay

Katrai sievietei ir iecienītākās smaržas. Noskaidro, kas patīk tavai mīļotajai, un iegādājies viņas mīļāko smaržu komplektu kādā no kosmētikas veikaliem.

Dārglietas

Rokassprādze, auskari vai kaklarota - tu jau noteikti esi ievērojis, kas tavai sievietei piestāv un patīk vislabāk. Tam nav jābūt dārgam priekam - ļoti skaistas ir vietējo ražotāju dabīgo akmeņu aproces!

Teātra biļetes

Baudiet kultūru! Iegādājies biļetes uz kādu no nākamā gada teātra izrādēm vai koncertiem! Dāma būs priecīga ne vien par pašu teātra apmeklējumu, bet arī iespēju pavadīt vakaru kopā ar tevi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu