Vairāk laika bērniem, mazāk rūpju par uzkopšanas darbiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: irobot.tagworldwide.com

Mājās ienākot mazulim, jaunajiem vecākiem rūpju pietiek pārpārēm. Tāpat ģimenei, kurā bērni ir jau paaugušies un vecāki ir atgriezušies darba gaitās, bet bērni – skolā vai bērnu dārzā, brīvo laiku nepavisam nav vēlmes pavadīt beržot un uzkopjot grīdas. Tāpēc arvien vairāk ģimeņu ar bērniem izvēlas sava mājokļa grīdu uzkopšanu uzticēt iRobot ierīcēm.

Neuzņemies paveikt visus darbus

Sievietēm nereti ir tieksme uzņemties pārāk daudz darbu un tiekties uz ideāliem rezultātiem. Bērnu audzināšana, algots darbs, siltas vakariņas ģimenei, būt pašai formā un uzturēt ģimenes mājokli tīru – nav iespējams to visu paveikt un saglabāt mierīgu prātu. Tāpēc ir tik svarīgi mācēt darbus ne tikai padarīt, bet raudzīties, ko var deleģēt citiem vai kuros jautājumos lūgt palīdzību.

iRobot Braava Jet

Grīdu uzkopšanas labākais palīgs ikdienā ir iRobot Roomba sausās uzkopšanas roboti. Jaunais, iRobot Roomba 980. sērijas modelis ir īpašs ar savu funkcionalitāti – tā tīrīšanas jauda spēj iztīrīt līdz pat 185 kvadrātmetru lielu platību vienā stāvā. Turklāt, ja tīrāmā platība ir ļoti liela, robots tīrīšanas cikla vidū uzlādējas un turpina iesākto darbu.

iRobot Roomba 980

Foto: irobot.tagworldwide.com

Brīvais laiks – radošām nodarbēm

Vislielākais ieguvums no brīvā laika būs, ja izmantosiet to jēgpilni. Protams, būs dienas, kad to vien gribēsies kā atslīgt dīvānā, kamēr robots paveic darbu, tomēr lielāks būs gandarījums, ja ar bērniem būsiet pavadījuši laiku kopā. Turklāt, sākoties ziemai, ir tik daudz jauka, ko pasākt! Pikošanās, sniega vīru velšana, slidināšanās vai piparkūku cepšana – tas noteikti sniegs vairāk prieka nekā grīdu uzkopšana.

iRobot Braava

Foto: irobot.tagworldwide.com

Bez raizēm par smilšainajiem apaviem

Lai nebūtu jāraizējas par smiltīm un dubļiem, kas gada tumšajā laikā mēdz ieviesties dzīvojamās telpās, īpaši noderīga būs iRobot Roomba 980 Carpet Boost tehnoloģija, kas īpaši palielina tīrīšanas jaudu uz paklājiem. Tas palīdz uzturēt paklājus tīrus un brīvus no smiltīm. Ņemot vērā, ka vienā mājoklī mēdz būt platības ar dažāda veida segumu, īpašs šī modeļa pluss ir, ka tas spēj uzkopt gan cietās grīdas, gan paklājus, un pat tīrīt zem mēbelēm, kuru augstums nav zemāks par 10 cm. Uzticot grīdu ikdienas uzkopšanu robotam, varēsiet neraizēties par dubļainajiem apaviem.

Padomi efektīvākai iRobot Roomba izmantošanai

Katra jauna ierīce prasa zināmas iemaņas un pieredzi – pat, ja ir jānospiež tikai poga, ir vērts apdomāt, kā visefektīvāk izmantot ierīces potenciālu.

  • Plānojiet uzkopšanu ik dienu

Lai arī ir vilinoši kādu dienu izlaist un nesavākt mantas, ieteicams to tomēr darīt ik dienas – grīdas būs tīrākas un robots savu darbu varēs veikt efektīvāk.

  • Nododiet grīdas uzkopšanai, kamēr esat ārpus mājas

Iespējams, ka varēsiet palaist robotu, kamēr gatavojat pusdienas un mazulis guļ diendusu, tomēr, kā ir atzinušas vairākas jaunās māmiņas – baidoties par iztraucētu bērna miegu, vislabākais laiks, kad palaist iRobot grīdu uzkopšanā, ir laiks, kad esat ar bērniem ārpus mājas.

  • Rāpotājiem tīras un svaigas grīdas ar iRobot Braava

Ja mājās ir mazulis vecumā līdz gadam, tīras grīdas ir nepieciešamība. Bērni vecumā līdz gadam izzina pasauli ļoti aktīvi un arī daudzas neēdamas un netīras lietas mēdz nogaršot. Šādā gadījumā īpaši noderīgs būs kāds no mitrās uzkopšanas robotiem – iRobot Braava vai iRobot Braava Jet. iRobot Braava ātri un klusi uzslaucīs grīdu ar mitru mikrošķiedras drānu, bet jau lielāku uzmazgāšanu veiks iRobot Braava Jet – izmantojot maksimālu ūdens padevi, tas izsmidzina ūdeni uz traipiem, ko efektīvi notīra ar vibrējošas tīrīšanas galvas palīdzību, pārvēršot grīdas svaigas un tīras.

  • Lielākiem bērniem – kārtība mantās

Kad bērns jau ir paaudzies, ir vērts viņam iemācīt atbildēt par kārtību savās mantās un nolikt tās vietā. Īpaši atgādiniet par sīko mantiņu – Lego klucīšu un tamlīdzīgu lietu – sakārtošanu un neizmētāšanu, lai tās netraucē robotam veikt savu darbu.

  • Aizņemtajiem – speciāla aplikācija

Noderīga funkcija, kas ļauj attālināti palaist iRobot, ir aplikācija iRobot Home. Vienreiz to uzinstalējot, varēsiet palaist savu robotu attālināti – ja rīta steigā aizmirsies to ieslēgt. Aplikācija pieejama jaunākajiem iRobot modeļiem.

Foto: irobot.tagworldwide.com

Izveidojiet savus ikdienas uzkopšanas paradumus – laika gaitā noteikti atradīsiet sev ērtāko veidu, kā ar iRobot palīdzību parūpēties par tīrām grīdām.

Piesakieties iRobot testam un noskaidrojiet, kurš modelis vispiemērotākais ir Jums!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu