Cepti dārzeņi ar bekonu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

3-4 porc.

50 min.

1 iep. tvaicētu dārzeņu maisījums Bonduelle Vapeur «California mix»

3-4 lieli kartupeļi

150g bekons šķēlēs

olīveļļa

sāls

Mērcei:

4 ēd.k. olīveļļa

1 ēd.k. Dižonas sinepes

3 ēd.k. citrona sula

1/2 ēd.k. cukurs

Tvaicētus dārzeņus atkausē. Cepeškrāsni uzkarsē līdz

180 grādiem.

Kartupeļus nomazgā, sagriež daiviņās, pārliek cepamā formā.

Pārlej ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un cep cepeškrāsnī 30 min.

Kartupeļus izņem no cepeškrāsns, pievieno atkausētus dārzeņus, pārklāj ar bekonu un cep vēl 15 min.

Gatavo mērci. Olīveļļu uzputo ar sinepēm un citrona sulu. Pievieno cukuru un pēc garšas sāli.

Dārzeņus pasniedz ar mērci.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu