/nginx/o/2018/07/06/8209698t1h5b4b.jpg)
Makaronu ēdieni ir iecienīti ne tikai to vienkāršās pagatavošanas dēļ, bet arī dēļ tā, ka pievienojot dažādus dārzeņus mēs iegūstam pilnvērtīgu un garšīgu maltīti. Mēs piedāvājam pievienot vēl lēcas no mūsu sortimenta - tās ir tvaicētas un saglabā visas vērtīgās vielas. Šīs receptes vieta droši varētu būt arī kāda smalka restorāna ēdienkartē. Izmēģinat šo recepti un pārliecinaties par to!
3-4 porc.
30 min.
1 bundža tvaicētas lēcas Bonduelle «Vapeur»
200g pilngraudu makaroni
125g Alpu siers
1/2 selerijas sakne
2 vidēji leili burkāni
1 sīpols
3 tomāti
2 ķiploka daiviņas
selerijas zaļumi
dilles
augu eļļa
1 lauru lapa
3-4 smaržīgo piparu graudiņi
sāls, pipari
/nginx/o/2018/07/06/8209682t1h0698.jpg)
Tomātus noblanšē, novelk ādiņu un sagriež kubiņos.
/nginx/o/2018/07/06/8209684t1hb040.jpg)
Pārējos dārzeņus sagriež mazos kubiņos, ķiplokus sasmalcina.
/nginx/o/2018/07/06/8209686t1ha771.jpg)
Pannā uzkarsē eļlu un apcep ķiplokus, selerijas un burkānus, 10 min.
/nginx/o/2018/07/06/8209688t1had36.jpg)
Pievieno sasmalcinātus tomātus un sautē uz mazas uguns līdz dārzeņi ir mīksti.
/nginx/o/2018/07/06/8209690t1h5b90.jpg)
Pievieno lēcas, lauru lapu, smaržīgos puparus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. samaisa un uzkarsē.
/nginx/o/2018/07/06/8209692t1h45ec.jpg)
Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, ūdeni nolej.
Sieru sarīvē uz smalkās rīves, selerijas zaļumus un dilles smalki sakapā.
/nginx/o/2018/07/06/8209694t1hf9a3.jpg)
Mērcei pievieno makaronus, apmaisa. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sieru un zaļumiem.
/nginx/o/2018/07/06/8209696t1h97d9.jpg)