/nginx/o/2018/07/06/8209718t1h97d8.jpg)
Šis pīrāgs lieliski iederēsies gan uz ikdienas, gan uz svētku galda. Turklāt esiet gatavi, ka katrs viesis, kuru būsiet pacienājuši ar šo pīrāgu, prasīs jums recepti. Dalieties! Ieprieciniet sevi un citus!
45 min.
Forma - 22-24 cm
1 iep. tvaicētu dārzeņu maisījums Bonduelle Vapeur «Franču»
250 g kārtainās bezrauga mīklas
150 g auksti kūpināta laša
150 g krēmsiera
2 olas
2 ēd.k. krējuma
dilles
/nginx/o/2018/07/06/8209707t1h5760.jpg)
Cepamo formu ietauko. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
Mīklu atlaidina. Darba virsmu pārkaisa ar miltiem. Mīklu izrullē un ieklāj sagatavotā formā, ar pirkstiem piespiež pie formas malām un lieko nogriež.
/nginx/o/2018/07/06/8209709t1h15f7.jpg)
Gatavo pildījumu. Olas uzputo, pievieno krēmsieru, krējumu un samaisa.
/nginx/o/2018/07/06/8209711t1h063e.jpg)
Pievieno atlaidinātus dārzeņus, sasmalcinātas dilles un vēlreiz samaisa.
/nginx/o/2018/07/06/8209713t1h0cb3.jpg)
Formā ar mīklu pārlej pildījumu. Lasi sagriež strēmelītēs un kārto pa virsu pildījumam, mazliet iespiežot to.
/nginx/o/2018/07/06/8209715t1h9b3c.jpg)
Cep cepeškrāsnī 30 minūtes.
/nginx/o/2018/07/06/8209716t1he5e9.jpg)
Pīrāgu pilnībā atdzesē, sagriež porcijas gabalos un pasniedz.