425 ml tvaicētas baltās pupiņas Bonduelle «Vapeur»
Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 160 grādiem.
Bageti sagriež šķēlēs, liek uz cepešpannas un pārlej ar olīveļļu. Tur pat liek neattīrītas ķiploku daiviņas un bekona šķēles. Cep cepeškrāsnī līdz ķiploki ir mīksti. Iespējams, grauzdiņi un bekons būs gatavi ātrāk. Bekonu ar rokām salauž mazākos gabaliņos.
Bļodā liek tvaicētas pupiņas, svaigo sieru, notīrītus ķiplokus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Piespiež citrona sulu un visu sablendē līdz masa ir daudz-maz viendabīga.
Uz grauzdiņiem smērē pupiņu pastēti, pa virsu kārto bekonu un bazilika lapiņas. Pasniedz uzreiz.