Sofija Tērnere filmējoties «Troņu spēlēs» uzzinājusi daudz ko jaunu par seksu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Sofija Tērnere ir tikai divdesmit vienu gadu veca, tāpēc nav nekās pārsteidzošs, ka jaunā sieviete vēl izzina lietas un mācās. Sofija intervijā atklājusi, ka pateicoties seriālam «Troņu spēles» uzzinājusi daudz ko jaunu par seksu.

Aktrise Sofija Tērnere paziņojusi, ka uzzinājusi par morālo seksu no scenārija lasīšanas un bijusi pārsteigta, ka cilvēki ar ko tādu nodarbojas un, ka tas spēj sniegt baudu.

Tērnere lasot scenāriju nespēja izlemt vai vēlas filmēties seksuālās vardarbības ainās, bet vēlāk izlēmusi neizmantot dublieri, jo šādu ainu pietuvināšana reālajai dzīvei nav vajadzīga, kas tāds ik minūti notiek dažādās pasaules vietās.

Aktrise filmējoties vardarbīga seksa ainā vēlējusies piesaistīt sabiedrības uzmanību un tas beigās arī izdevies, sākušās diskusijas vai kas tāds ir jārāda televīzijā.

Tā kā Sofija nekad dzīvē nav saskārusies ar šādu vardarbību, nekad nav pazinusi nevienu, kas to pārcietis, pirms filmēšanās viņa uz šo problēmu skatījusies vienaldzīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu