Miks Dukurs Jāņos iesaka noslēpt auto atslēgas sev nepieejamā vietā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Miks Dukurs mudina cēsniekus svinēt Līgo svētkus ar mēru. Savukārt tiem līgotājiem, kas Cēsīs būs nokļuvuši ar auto, dziedātājs iesaka noslēpt atslēgas sev nepieejamā vietā un kārtīgi izbaudīt svētkus.

Dziedātājs Miks Dukurs atklāj, ka šogad Jāņus svinēs savā skaistajā novadā un dzimtajā pusē – Cēsīs. «Ja reiz esi atbraucis līdz Cēsīm, atradis foršu spotiņu, kur nosvinēt, tad kāpēc braukt kaut kur citur?» prāto dziedātājs Miks Dukurs. «Noslēpjam atslēgas kaut kur sev nepieejamā vietā un nosvinam svētkus skaisti!»

Miks Dukurs ir viensno Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) kampaņas «Dusmīgs, toties dzīvs» vēstnešiem, kuri apņēmušies svētkos atturēt līdzcilvēkus no braukšanas reibumā.

Kampaņas laikā ar apdrošināšanas sabiedrības ERGO atbalstu ir izveidota interaktīva on-line karte, kurā norisināsies balsojums: kurš novads atbildīgāks? Interaktīvajā kartē ikviens var iepazīties ar savā reģionā pazīstamu cilvēku video vēstījumiem un pievienoties tiem, atbildīgi apņemoties neļaut Līgo svētkos saviem līdzsvinētājiem braukt reibumā.

ERGO «Dusmīgā karte» pieejama ŠEIT

Kampaņa «Dusmīgs, toties dzīvs!» tiek veidota sadarbībā ar Valsts policiju un Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroju, to atbalsta apdrošināšanas sabiedrība ERGO, «Circle K Latvia» un ziņu portāls «TVNET».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu