Kaspars Breidaks braukšanu dzērumā iesaka iemainīt pret skūpstīšanos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Radiostacijas SWH dīdžejs un improvizācijas šova «Spiediens» aktieris un līdzdibinātājs Kaspars Breidaks atzīst, ka dažas aktivitātes pēc pāris aliņiem ir jautrākas par auto stūrēšanu, piemēram, papardes zieda meklēšana.

Kaspars Breidaks norāda: «Es Līgo svētkus ik gadu svinu Ādažos. Mēs kopā ar draugiem darām ļoti daudz, dažādu lietu: pinam vainagus, dejojam, dziedam un meklējam papardes ziedu (dažādos dzīvokļos). Taču ir viena lieta, ko mēs nekad nedarām - mēs nebraucam dzēruši. Loģiski, ka mēs lietojam, jo zināms, ka daža laba aktivitāte pēc pāris aliņiem ir pat jautrāka, piemēram, skūpstīšanās. Bet braukt ar auto gan nevajag!»

Kaspars Breidaks ir viens no Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) kampaņas «Dusmīgs, toties dzīvs» vēstnešiem, kuri apņēmušies svētkos atturēt līdzcilvēkus no braukšanas reibumā.

Kampaņas laikā ar apdrošināšanas sabiedrības ERGO atbalstu ir izveidota interaktīva on-line karte, kurā norisināsies balsojums: kurš novads atbildīgāks? Interaktīvajā kartē ikviens var iepazīties ar savā reģionā pazīstamu cilvēku video vēstījumiem un pievienoties tiem, atbildīgi apņemoties neļaut Līgo svētkos saviem līdzsvinētājiem braukt reibumā.

ERGO «Dusmīgā karte» pieejama ŠEIT

Kampaņa «Dusmīgs, toties dzīvs!» tiek veidota sadarbībā ar Valsts policiju un Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroju, to atbalsta apdrošināšanas sabiedrība ERGO, «Circle K Latvia» un ziņu portāls «TVNET», apdrošināšanas sabiedrība ERGO, «Circle K Latvia» un ziņu portāls «TVNET».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu