Velga Vītola aicina Jāņos auto atslēgas pakarināt uz nagliņas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Radio personība un žurnāliste Velga Vītola aicina Līgo svētkos automašīnas atslēgas atstāt uz nagliņas un nebraukt iereibušiem. Žurnāliste uzsver, ka viņa «vaktēs savus tuviniekus kā pūce» un lūdz arī citus rīdziniekus pieskatīt savējos.

Žurnāliste Velga Vītola atzīst, ka šogad Jāņus aizvadīs Rīgā un neļaus savējiem braukt iedzērušiem. «Līgo svētkos dziediet latviešu dziesmas, lustējieties kārtīgi pa pļavām un pa Rīgas parkiem, bet, ja esat noreibuši ne tikai no papardes zieda, bet arī no miestiņa, tad auto atslēgas pakariniet uz nagliņas!» tā Latvijas Radio personība Velga Vītola.

Velga Vītola ir viena no Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) kampaņas «Dusmīgs, toties dzīvs» vēstnešiem, kas apņēmušies svētkos atturēt līdzcilvēkus no braukšanas reibumā, kā arī aicina rīdziniekus neļaut draugiem, radiem un paziņām braukt reibumā.

Kampaņas laikā ar apdrošināšanas sabiedrības ERGO atbalstu ir izveidota interaktīva on-line karte, kurā norisināsies balsojums: Kurš novads atbildīgāks? Interaktīvajā kartē ikviens var iepazīties ar savā reģionā pazīstamu cilvēku video vēstījumiem un pievienoties tiem, atbildīgi apņemoties neļaut Līgo svētkos saviem līdzsvinētājiem braukt reibumā.

ERGO «Dusmīgā karte» pieejama ŠEIT

Kampaņa «Dusmīgs, toties dzīvs!» tiek veidota sadarbībā ar Valsts policiju un Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroju, to atbalsta apdrošināšanas sabiedrība ERGO, «Circle K Latvia» un ziņu portāls «TVNET».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu