Toms Grēviņš Jāņus droši svin Rīgā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas radio personība, dīdžejs un žurnālists Toms Grēviņš atklāj, ka ir viens no retajiem cilvēkiem, kas Jāņus regulāri svin Rīgā. Viņš iesaka visiem svētku svinētājiem nesēsties pie stūres reibumā, bet auto vadīšanu uzticēt profesionāliem šoferīšiem.

«Tik tukšu Rīgu, kādā tā ir 23. un 24. jūnijā, citos datumos redzēt nevar!» atzīst Grēviņš. Dīdžejs arī stāsta, ka Jāņu laikā galvaspilsētā viss ir tik ļoti apstājies, ka, lai pārvietotos, vislabākais veids ir braukt ar taksometru.

Toms Grēviņš ir viens no Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) kampaņas «Dusmīgs, toties dzīvs» vēstnešiem, kuri apņēmušies svētkos atturēt līdzcilvēkus no braukšanas reibumā, kā arī aicina rīdziniekus neļaut draugiem, radiem un paziņām braukt reibumā.

Kampaņas laikā ar apdrošināšanas sabiedrības ERGO atbalstu ir izveidota interaktīva on-line karte, kurā norisināsies balsojums: Kurš novads atbildīgāks? Interaktīvajā kartē ikviens var iepazīties ar savā reģionā pazīstamu cilvēku video vēstījumiem un pievienoties tiem, atbildīgi apņemoties neļaut Līgo svētkos saviem līdzsvinētājiem braukt reibumā.

ERGO «Dusmīgā karte» pieejama ŠEIT

Kampaņa «Dusmīgs, toties dzīvs!» tiek veidota sadarbībā ar Valsts policiju un Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroju, to atbalsta apdrošināšanas sabiedrība ERGO, «Circle K Latvia» un ziņu portāls «TVNET».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu