«Laima» pēc divu gadu pārtraukuma startē Maskavas izstādē «Prodexpo»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Konditorejas un uzkodu ražotājs «Orkla Confectionery&Snacks Latvija» pēc divu gadu pārtraukuma piedalās lielākajā Krievijas pārtikas un dzērienu izstādē «Prodexpo», eksponējot zīmola «Laima» produkciju.

Kā informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša, dalība izstādē ļaus paplašināt sadarbības partneru loku un palielināt līdzšinējo produkcijas noietu, kas Krievijā veido 25% no kopējā uzņēmuma eksporta apjoma.

«Divus gadus Maskavas izstādē nepiedalījāmies. Tomēr, tā kā Krievija ir nozīmīgs eksporta tirgus, nolēmām atgriezties ar inovatīvajiem un daudzveidīgajiem jaunumiem «Laima» sortimentā. Dalība izstādē ir lieliska iespēja iepazīstināt ar paveikto, saņemt atsauksmes par produkciju klātienē, iepazīties ar aktuālākajām tendencēm nozarē, kā arī paplašināt sadarbības partneru loku,» sacīja Mikše.

Viņa norādīja, ka uzņēmums Krievijas izstādē iepazīstina ar zīmola «Laima» jaunumiem, prezentējot piena šokolādes līniju «Tagad», ekskluzīvo konfekšu līniju «Gourmet», «Laima Riga Black Balsam» konfektes un šokolādes konfekti «Serenāde».

«Pirmajās dienās stendu apmeklējuši interesenti gan no Krievijas, gan citām valstīm. Šobrīd novērojam, ka izstādē vislielāko apmeklētāju interesi ir piesaistījušas konfekšu kastes ar ziedu motīviem un rūgtās šokolādes tāfelītes, kā arī tādi jaunumi kā piena šokolādes līnija «Tagad» un «Gourmet» konfekšu izlases,» norādīja uzņēmuma pārstāve.

Kopumā eksporta tirgos pagājušajā gadā pieprasītākie "Orkla Confectionery&Snacks Latvija» produkti bija zīmola "Laima» asorti šokolādes konfektes "Tumšās rozes», "Tagad» piena šokolāde ar drupinātiem lazdu riekstiem un klasiskie vaniļas zefīri "Maigums».

"Orkla Confectionery&Snacks Latvija» eksportē produkciju uz 30 pasaules valstīm, tostarp Vāciju, Izraēlu, Krieviju, Lielbritāniju, Īriju, ASV, Kanādu un Baltkrieviju.

Kā ziņots, "Prodexpo» ir lielākā Krievijas pārtikas un dzērienu izstāde, kas šogad norisinās jau 24. reizi. Izstāde notiek Maskavā no 6.februāra līdz 10.februārim, pulcējot vairāk nekā 2000 dalībnieku no 57 valstīm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu