«Taxify» lietotāju skaits sasniedzis vienu miljonu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Liis Treimann / Postimees

Kopbraukšanas pakalpojumu aplikācija «Taxify» 2016.gadā pārsniegusi miljona lietotāju slieksni, informēja «Taxify».

Patlaban «Taxify» izmanto vairāk nekā 25 000 autovadītāju 17 pasaules valstīs, un 95% klientu novērtēto braucienu vadītāji saņēmuši piecu zvaigžņu vērtējumu. Latvijā «Taxify» regulāro klientu skaits pieaudzis trīs reizes.

Aplikāciju «Taxify» Rīgā izmanto nu jau vairāk kā 2000 autovadītāju, kas ļāvis platformai pēdējā gada laikā iekarot tirgus līderpozīcijas. Uzņēmums norāda, ka lielāks vadītāju apjoms dod plašākas izvēles iespējas arī klientiem, un vidējais gaidīšanas laiks Rīgā ir tikai piecas minūtes. Kopumā Latvijā aplikāciju lejupielādējuši 120 000 individuālo lietotāju, no kuriem puse jeb 60 000 klientu «Taxify» izmantojuši pēdējā mēneša laikā; gada laikā regulāro lietotāju skaits trīskāršojies.

Pēdējā gada laikā uzņēmums piedzīvojis strauji izaugsmi gan Latvijā, gan visā pasaulē, informē «Taxify». Aplikācija iekarojusi vairākus jaunus tirgus Austrumeiropā un Āfrikas valstīs, konkurējot ar kopbraukšanas gigantiem. Latvijā papildus klientu skaita izaugsmei ieviesti arī jauni pakalpojumi, tostarp lielu popularitāti ieguvis pakalpojums uzņēmumiem, dodot iespēju aplikāciju izmantot uzņēmuma kontu vairākiem darbiniekiem un norēķināties kā juridiskām personām.

«Jau tuvāko mēnešu laikā «Taxify» plāno uzsākt darbību arī otrā lielākajā Latvijas pilsētā Daugavpilī, un nopietni izvērtējam iespēju skatīties arī uz Liepāju,» stāsta «Taxify» vadītājs Latvijā Juris Krūmiņš.

Populārākie galamērķi Rīgā nemainīgi ir autoosta un lidosta. Kopumā Latvijā gada laikā «Taxify» 92% braucienu saņēmuši piecu zvaigžņu vērtējumu. Rūpējoties par kvalitāti, pēdējā gadā «Taxify» nobloķējis 200 vadītājus; par pārkāpumiem un krāpšanos nobloķēti arī 100 lietotāji.

Aptuveni 1500 individuālo klientu lietojuši «Taxify» aplikāciju arī ārzemēs, izmantojot iespēju izsaukt taksometru arī citās valstīs, galvenokārt Igaunijā un Lietuvā, kā arī Baltkrievijā, Somijā un Gruzijā. Līdzīgi gandrīz 3000 igauņu «Taxify» izmantojuši Latvijā.

«Taxify» ir 2013.gadā dibināts tehnoloģiju jaunuzņēmums, kas izstrādājis un nodrošina taksometru un dalītas braucienu maksas pakalpojumu aplikāciju. «Taxify» darbojas 12 Eiropas pilsētās, 17 pasaules valstīs, un uzņēmumā strādā vairāk nekā 90 darbinieku. «Taxify» starptautiski investori ieguldījuši vairāk nekā divus miljonus eiro, jo «Taxify» ir mobilās aplikācijas platforma, kas nodrošina miljoniem braucienu Eiropā un Āfrikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu