«Certus»: Valdība nodokļu politikas jautājumos šobrīd ņem vērā uzņēmēju viedokli

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Valdība, lemjot par izmaiņām nodokļu politikā, šobrīd ņem vērā arī uzņēmēju viedokli, taču diskusijas ir smagas, intervijā LNT raidījumam «900 sekundes» šodien atzina domnīcas «Certus» valdes priekšsēdētājs Vjačeslavs Dombrovskis.

«Valdība tomēr diezgan nopietni diskutē ar uzņēmēju pasauli un ņem tos vērā. Diskusijas ir smagas, un dažreiz cilvēkiem rodas emocionāla motivācija, tā sakot, pamest visas rotaļlietas smilšu kastē un aiziet. Taču darbs tomēr notiek un vēl ir par agru teikt, ka netiek strādāts,» pauda Dombrovskis.

Vienlaikus viņš norādīja, ka 2017.gada 1.aprīlī, kad valdība plāno pieņemt nodokļu politikas pamatnostādnes, būs redzams, vai tiešām būs iespējams vienoties par redzējumu nodokļu sistēmai nākamajiem 5, 7, 10 gadiem.

Nodibinājuma «Domnīca Certus» darbības mērķi ir veicināt Latvijas ilgtspējīgu izaugsmi, veicot sociālekonomisko jautājumu zinātnisku izpēti un nodrošinot nepieciešamo analītisko bāzi priekšlikumu un iniciatīvu izstrādei un ieviešanai sadarbībā ar uzņēmējiem, valsts un pašvaldību institūcijām un vadošām augstskolām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu