Kēksiņu maršs!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ja neesi prasmīgs kūku cepējs, tad kēkss var būt risinājums jebkurā situācijā. Svētku galdam, cienastam darbā vai skolā, vai arī pie pusdienu tējas. Vēl jo lielāks prieks par mazajiem kēksiņiem.

Biezpiena kēksiņi

Mīklu gatavo vienā traukā, pildi formiņās un pārējo atstāj cepeškrāsns ziņā. Garšas nianses pēc saviem ieskatiem un piedevas visdažādākās. Šoreiz perfektais savienojums būs biezpiens + burkāni, garšos gan lieliem, gan maziem.

Biezpiena keksiņi

Foto: Publicitātes

Brīnumgardie šokolādes kēksiņi

Nereti laimei vajag tik maz! Sāc dienu ar šokolādes kēksiņu un ļauj vaļu saviem laimes hormoniem. Pilnai labsajūtai papildini kēksiņus ar šokolādes glazūru, vienaldzīgo nebūs! Droši sauc palīgā ģimeni, it sevišķi mazākos, un kāds noteikti parūpēsies arī par mīklas pārpalikumiem.

Brīnumgardie šokolādes kēksiņi

Foto: Publicitātes

Gardie mafini

Gatavo kēksiņus tā, lai prieks būtu ne tikai garšas kārpiņām, bet arī acīm patīkams baudījums. Vēl aizvien nekas nav mainījies – «ēdam vispirms ar acīm». Tamdēļ izvēlies raibas un gardas piedevas – košas zemenes un vilinoša šokolāde būs trāpījums desmitniekā. Pusstunda tava laika, un kārums gatavs!

Gardie mafini

Foto: Publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu