Svētku laikā būs izmaiņas Rīgas siltā ēdiena izdales vietu darba laikos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Svētku dienās Rīgā būs darba laika izmaiņas siltā ēdiena izdales vietās mazaisargātajām iedzīvotāju grupām, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Siltā ēdiena izdales vietas 26.decembrī un 31.decembrī strādās no plkst.10 līdz 15, savukārt 24.decembrī un 25.decembrī un 1.janvārī siltā ēdiena izsniegšanas vietas būs slēgtas.

Gaidāmas izmaiņas arī zupas virtuvju darbībā. Zupas virtuve Āgenskalna tirgus rajonā skvērā starp Mazo Nometņu ielu un Zeļļu ielu darba dienās strādā no plkst.12 līdz 13, bet svētku laikā būs slēgta. Zupas virtuve Krišjāņa Barona ielā 56 strādā katru dienu, izņemot svētdienās, no plkst.9 līdz 11. 24.decembrī un 31.decembrī tā strādās, bet būs slēgta 25.decembrī, 26.decembrī un 1.janvārī.

Savukārt zupas virtuve Krišjāņa Barona ielā 126 strādā katru dienu no plkst.12 līdz 13, un šādā darbalaikā strādās arī svētku laikā. Zupas virtuve Laktas ielā 8 k-1 ikdienā strādā darba dienās no plkst.9 līdz 11, bet svētku laikā būs slēgta.

Novembrī zupas virtuvēs ir izdalītas 19 052 porcijas. Saņemot zupas virtuves pakalpojumus nav nepieciešams uzrādīt dokumentus. Ēdienu var baudīt uz vietas vai ņemt līdzi savos traukos.

Savukārt siltā ēdiena izdales vietās mazaisargātajām iedzīvotāju grupām sešāsvietās kopā izdala aptuveni 1772 porcijas. Rīgā ēdināšanas pakalpojums mazaizsargāto personu grupām tiek sniegts sešās vietās - Daugavpils ielā 41, Zaļenieku ielā 40, Slokas ielā 33, Brīvības gatvē 399 (pirmajā stāvā), Tvaika ielā 54/3 un Stūrmaņa ielā 25 (pirmajā stāvā).

Silto ēdienu persona var saņemt, uzrādot personalizēto elektronisko viedkarti, kurā elektroniski ir ievadīta Rīgas Sociālā dienesta izziņa. Siltā ēdiena izsniegšanas vietas darba dienās darbojas no plkst.10 līdz 16 un brīvdienās no plkst.10 līdz 15. Ēdienu var baudīt uz vietas, vai ņemt līdzi savos traukos.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu