Kalnozolam debatēs par budžetu aizrāda par novirzīšanos no tēmas un izslēdz mikrofonu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Saeimas deputātam Valdim Kalnozolam (ZZS) debatēs par budžeta priekšlikumiem aizrādīja par novirzīšanos no konkrētā priekšlikuma, tomēr viņš aizrādījumu neņēma vērā, tāpēc vēlāk arī tika izslēgts viņa mikrofons.

Deputātu debates raisīja «Vienotības» priekšlikums par 55 000 eiro Latvijas Ārpolitikas institūta projektiem «Latvijas ārlietu simtgade un nākotnes perspektīva» un «Latvijas ārējās un drošības politikas gadagrāmata».

Deputāts Artuss Kaimiņš («KPV LV») pieminēja arī citus deputātu priekšlikumus, piemēram, Kalnozola ierosinājumu piešķirt 7000 eiro Latvijas «Taekwon-do ITF» asociācijai inventāra iegādei.

Tad tribīnē kāpa Kalnozols, kā ierasts, uzrunājot deputātus kā «brāļus un māsas», un savā runā nediskutēja par konkrētu priekšlikumu piešķirt līdzekļus Latvijas Ārpolitikas institūtam.

Saeimas priekšsēdētāja aizrādīja deputātam, tomēr viņš aizrādījumu neņēma vērā, tāpēc tika lūgts izslēgt viņa mikrofonu.

Vēlāk Ingmārs Līdaka (ZZS) mudināja kolēģus cienīt vienam otru un tiešām debatēt par konkrētiem ierosinājumiem.

Kā ziņots, parlaments šodien lemj par nākamā gada valsts budžeta apstiprināšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu