Jelgavas pils Ziemassvētku ballē uzstāsies vairāk nekā 70 dažādu mākslinieku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Jelgavas pils Ziemassvētku ballē 17.decembrī no plkst.20 par apmeklētāju labsajūtu rūpēsies vairāk nekā 70 dažādi mākslinieki - mūziķi, aktieri, dejotāji un dziesminieki, informēja balles rīkotāja Anita Prūse.

«Tikai reizi gadā Jelgavas pils durvis var vērt ikviens, kurš vēlas uzburt sev Ziemassvētku sajūtu greznā svētku ballē, kur burvīgā atmosfērā un muzikālā karuselī aicināts iejusties ikviens balles viesis,» skaidroja Prūse.

Klasisku balles mūziku nodrošinās Jelgavas bigbends Raita Ašmaņa vadībā ar solistiem Ievu Kerēvicu un Ivaru Jercumu, kā arī grupa «Kraujas band» ar solisti Iru Krauju-Dūdumu. Būs iespējas dejot arī citu mūzikas stilu pavadībā vēl divās zālēs, kur uzstāsies dvīnes ar grupu «Almost Famous» un muzikālā apvienība «A pie mums Jelgavā».

Koncertzālē varēs baudīt tenora Jāņa Kurševa, vijolnieces Intas Brokas uzstāšanos, kā arī dzirdēt iemīļotas Ziemassvētku dziesmas kora «Liepas» izpildījumā. Balles apmeklētāji varēs noskatīties arī muzikālu teātra uzvedumu «Kurzemes hercogistes leģendu vēstnieki» ar dziedošo aktieru piedalīšanos.

Savukārt no dejas nogurušie varēs rast tīkamu gaisotni arī ārpus deju zonām atbilstoši noskaņojumam - doties rāmā pastaigā pa skaisti izrotātajiem un sveču gaismas pielietajiem pils gaiteņiem, kuros darbosies ceļojošā cirka mākslinieki, vai radoši izpausties meistardarbnīcās, greznot piparkūkas un liet laimes vai atvilkt elpu hercogienes Dorotejas salonā, kurā uzstāsies pianists Uģis Muzikants. Būs aplūkojama piparkūku mājiņu izstāde, notiks balles loterija, darbosies kafejnīcas un fotosalons, informēja Prūse.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu