KNAB priekšnieka amata kandidātu noraidīšanas iemeslus neskaidros, lai nekavētu šiem cilvēkiem Latvijā veidot karjeru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka izraudzīšanās komisija ir vienojusies neatklāt amata kandidātu noraidīšanas iemeslus, jo visām šīm personām vēl ir tālu līdz pensijai un vēl ir jāveido karjera Latvijā, kam publiska plusu un mīnusu iztirzāšana varētu kaitēt, šorīt LNT izteicās viens no vērtēšanas komisijas locekļiem, Drošības policijas priekšnieks Normunds Mežviets.

Runājot par KNAB priekšnieka izraudzīšanās konkursu, Mežviets pauda viedokli, ka komisija godprātīgi veica darbu, kā rezultātā nonākts pie secinājuma, ka neviena no personām nav virzāma otrajai kārtai.

Taujāts, vai tas nozīmē, ka arī pašreizējais KNAB vadītājs Jaroslavs Streļčenoks faktiski neatbilst amata prasībām, Mežviets vien izteicās, ka Streļčenoks būs amatā vēl tikai neilgu laiku, tāpēc «šī problēma atrisināsies pati no sevis».

Kā ziņots, KNAB priekšnieka amata konkursā bija pieteikušies desmit kandidāti, taču neviens no viņiem netika virzīts otrajai kārtā, un drīzumā tiek plānota atkārtota konkursa izsludināšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu