Biroju darbinieki akcijas piecos mēnešos sašķirojuši 500 kg bateriju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

AS «Latvijas Zaļais punkts» un biroja preču piegādātāja SIA «Officeday Latvia» rīkotajā baterija savākšanas akcijā piedalījušies 300 uzņēmumu darbinieki un akcijas piecos mēnešos ir savākti 500 kg bateriju.

Šogad bateriju vākšanas projektā, kas notiek jau piekto gadu, no jauna iesaistījās 49 jauni kolektīvi, taču aktīvākie ir bijuši SIA «ZN Metāls», SIA «Citrus Solution», Baložu kultūras centra deju kolektīvs un Pļavniekkalna sākumskola.

«Esam gandarīti par sasniegto akcijas rezultātu un sakām «Paldies!»ikvienam uzņēmumam, kas iesaistījās izlietoto bateriju vākšanā! Tiem, kam ir svarīgi dzīvot videi draudzīgi, kļūst ar vien vairāk. Bateriju vākšanā biroju darbinieki iesaistās jau piekto gadu un rezultāti ir ar acīmredzamu pozitīvu tendenci. Lai arī akcija ir noslēgusies, biroju darbinieki baterijas var šķirot visu gadu! Ja bateriju vākšanas spainīša birojā vēl nav, to visa gada garumā var pieteikt uzņēmumā «Officeday Latvia»», uzsver AS «Latvijas Zaļais punkts» direktors Kaspars Zakulis.

Galveno balvu - dāvanu karti atpūtas parkā Rāmkalni, izlozes kārtībā savam kolektīvam ir ieguvis uzņēmums «G4S Latvia». Galvenās balvas izlozē piedalījās tie uzņēmumi, kas akcijas ietvaros nodevuši vismaz vienu pilnu spainīti ar baterijām.

Lai šķirotu baterijas birojā, uzņēmumi aicināti pieteikties mājas lapā www.officeday.lv, vai zvanot pa tālr.67808100 vai 67032220. Bateriju spainīša piegādi un piepildīto spainīšu nomaiņu visā Latvijā nodrošinās SIA «Officeday Latvia».

SIA «Officeday Latvia» mārketinga pārstāve Līva Beniņa norāda: «Cilvēki aizvien vairāk apzinās zaļā dzīvesveida nozīmi, ko lieliski parāda šī izlietoto bateriju vākšanas kampaņa. Esam patīkami pārsteigti par uzņēmumu atsaucību un aktivitāti. Nodoto bateriju skaits būtiski pieaug ar katru kampaņas gadu. Mēs ticam, ka šī tendence turpinās attīstīties. Bateriju spainītis birojā ir ērts un vienkāršs veids, kā utilizēt izlietotās baterijas, parūpējoties par cilvēkiem un vidi sev apkārt.»

Atgādinām, ka ikdienā baterijas var nodot veikalos, degvielas uzpildes stacijās, skolās, kā arī šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumos.

Baterijas satur videi un cilvēka veselībai kaitīgas vielas, tādēļ tās noteikti ir jānodod tām paredzētajos savākšanas punktos

nevis jāizmet sadzīves atkritumos! Nonākot ūdenī, bateriju korpuss īsā laikā sarūsē, čaulītes atveras un kaitīgās vielas nonāk apkārtējā vidē, kas savukārt negatīvi ietekmē gan cilvēka veselību, gan apkārtējo vidi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu