Jūrmalas deputāti vēl nav pārrunājuši tālāko rīcību par jauna mēra virzīšanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Jūrmalas domes deputāti vēl nav pārrunājuši tālāko rīcību par jauna domes priekšsēdētāja izvirzīšanu. Jūrmalas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītāja Rita Sproģe (LZP) pastāstīja, ka Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) deputāti šodien tiksies, lai pārrunātu tālāko rīcību un plānus.

Domes deputāte Iveta Blaua (V) pastāstīja, ka tuvākajā laikā tiek plānota tikšanās astoņiem domes deputātiem, kuri domē nepārstāv ZZS, bet vēl nav zināms laiks, kad šī tikšanās varētu notikt.

Arī no partijas «Tev, Jūrmala» ievēlētais domes deputāts Mārtiņš Stulpiņš pauda, ka astoņi deputāti, kuri nepārstāv ZZS, plāno runāt par iespējamiem plāniem, bet nekas konkrēts vēl nav sarunāts.

Domes deputāts Boriss Doņņikovs (S) aģentūrai LETA atklāja, ka šodien «Saskaņas» deputātiem ir paredzētas tikšanās ar divām deputātu grupām, bet nevēlējās stāstīt, kuras ir šīs deputātu grupas. Tomēr piebilda, ka vēl nav zināms ne laiks, ne vieta, kur tikšanās varētu notikt.

Savukārt Gunta Liepiņa, kura Jūrmalas pilsētas domē pārstāv «Visu Latvijai»-«Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK, pastāstīja, ka gaida, kad ZZS organizēs tikšanos un uz to aicinās arī citus deputātus. Viņa teica, ka deputāti patlaban gaida ZZS piedāvājumus.

Jau ziņots, ka pēc Jūrmalas mēra Gata Trukšņa (ZZS) gāšanas no amata domes priekšsēdētāja pienākumus pildīs Sproģe, kura nākotnē pati labprāt kļūtu par pilsētas priekšsēdētāju.

Sproģe aģentūrai LETA pastāstīja, ka vadīs pašvaldību līdz brīdim, kad tiks izraudzīts jauns domes vadītājs. Viņa arī norādīja, ka labprāt kļūtu par domes priekšsēdētāju, ja deputāti tā lems un viņai paudīs savu atbalstu.

Partijas «Tev, Jūrmalai» deputāts Mārtiņš Stulpiņš aģentūrai LETA pastāstīja, ka kā nākamo mēra kandidātu noteikti neatbalstīs ZZS pārstāvi, tāpēc vēlas priekšsēdētāja amatā redzēt kādu no pārējiem astoņiem deputātiem. Viņš informēja, ka deputāti iepriekš ir runājuši par iespējamiem priekšsēdētāja un viņa vietnieka kandidātiem, bet kuriem tieši, to viņš šobrīd neatklāšot.

Tikmēr Jūrmalas domes «Vienotības» deputāte Iveta Blaua, jautāta, vai redz kādu konkrētu cilvēku, kas varētu tikt virzīts pilsētas mēra amatam, bija lakoniska: «Mums katram ir viena balss.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu