Sokolovs: sievietes iedalu A un B klasēs!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs atzīst, ka iedala vīriešu un sievietes klasēs. A klases sieviete viņa skatījumā, ir gara, tieva un sportiska - tāda, kuras fotogrāfiju var droši likt uz žurnāla vāka. Turklāt viņai ir jābūt ar labu izglītību un jāpelna vairāk nekā 3000 EUR mēnesī, turklāt viņš atzīst, ka A klases definīciju radījis pēc savas tā laika draudzenes etalona.

Otrdien, 16.augustā, televīzijas «STV Pirmā!» sarunu šova «Starp mums runājot» studijā viesojās skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs. Atklātā sarunā ar Grētu Gorjučko, Dainu Jāņkalni un Valdi Melderi viņš atklājis gan to, kā sievietes uzvedas fotosesijās, gan kādās kategorijās iedala vīriešus un sievietes, gan to, kāpēc klienti viņam uzticas.

Taču pats sevi viņš nevarot ielikt pat B klasē, jo neesot ambiciozs, garš un atlētisks, arī nepelnot tik daudz, taču viņam piemīt dažādas citas īpašības, kuras cilvēkiem patīk.

Tāpat fotogrāfs raidījumā atklāja, ka

viņam ir daudz klienšu, kuras nāk fotografēties arī pēc 50 gadu vecuma.

Iespējams, tas tādēļ, ka vēlāk tam vairs nevarētu sadūšoties. Aleksandrs no sākuma stundu ar katru klienti runā, lai panāktu brīvāku atmosfēru. Gados vecākām dāmām saņemties fotosesijai esot daudz vieglāk. Turklāt viņas ņemot līdz visas savas spēļmantiņas un esot krietni atbrīvotākas nekā jaunās meitenes.

Sokolovs arī stāsta, ka

tikai pēc izskata un uzvedības intuitīvi jūtot kāda sieviete ir gultā,

viņaprāt, nav nepieciešams pat redzēt deju…

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu