«Miss & Mister Show 2016» finālisti: daile no Latgales!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau piekto gadu biedrība «Kultūras pasākumu attīstības aģentūra» organizē vienu no lielākajiem kultūras projektiem pilsētā. 28. maijā Austrumlatvijas Radošo pakalpojumu centrā «Zeimuļs» žūrija izvēlējās finālistus projektam – piecas meitenes un piecus puišus (Aleksandrs Rezvovs, Deniss Jerjomins, Edgars Visockis, Raivis Šustovs, Sandijs Bukšs, Diāna Bogdanova, Estella Zaharkeviča, Evelīna Stepule, Valērija Burova, Zaiga Koroševska).

Šis projekts ne tikai ceļ Rēzeknes pilsētas jauniešu pārliecību par saviem spēkiem un pilnveido kultūras līmeni pilsētā, bet arī divu mēnešu laikā, pārvarot psiholoģiskās barjeras, iemāca jauniešiem strādāt komandā un parādīt sevi individuāli. Tā ir neatņemama pieredze un neviltotas atmiņas ikvienam dalībniekam.

Projekta mērķis ir sniegt iespēju jauniem cilvēkiem no Latgales un tuvākās apkārtnes demonstrēt savus talantus un dotības uz lielās skatuves, sniedz iespēju strādāt ar Latvijā atzītiem un sabiedrībā pazīstamiem profesionāļiem - horeogrāfiem, fotogrāfiem, stilistiem, frizieriem, imidža dizaineriem un vokālajiem pedagogiem. Fināla šova laikā, kas norisināsies 7. augustā Latgales vēstniecības «GORS» lielajā auditorijā, dalībniekus vērtēs kompetenta žūrija, kā rezultātā uzvarētāju pāris tiks kronēts ar dārgakmeņu kroni, scepteri un titula lentēm.

Informācija par dalībniekiem

Aleksandrs Rezvovs (22 gadi)

Aleksandrs jeb Aleks strādā Art studijā «Photo World» un «Sonic Modulations production company» kā grimētājs un tērpu dizainers. Turpat izmēģina sevi aktiera lomā. Aleks jau no bērnības nodarbojas ar zīmēšanu un ir ļoti daudzpusīgs dizaina jomā. Viņš piedalās daudzos Rēzeknes un starptautiskajos konkursos un pasākumos. Aleks ir mērķtiecīgs, atvērts un aktīvs jaunietis, kuram patīk jauni dzīves izaicinājumi, tāpēc nekad neapstājas pie sasniegtā. Konkursā vēlas parādīt sevi un savas prasmes, gūt jaunu pieredzi un emocijas un vienkārši labi pavadīt laiku. Devīze: «Nekas nav neiespējams.»

Deniss Jerjomins (20 gadi)

Deniss dzīvo Rīgā un mācās jūrskolas 4. kursā, kā arī strādā. Deniss ir ļoti aktīvs, draudzīgs, vienmēr smaidošs, cilvēks, kurš lieliem soļiem iet uz savu mērķi, jo pēc horoskopa ir Auns. Denisam ļoti patīk sportot, aktīvi pavadīt brīvo laiku un ceļot, iepazīt jaunas kultūras un to tradīcijas. Tā kā Deniss ir atvērts un komunikabls, viņam ir daudz draugu, kurus viņš ļoti mīl un ciena. Denisa atšķirīgā īpašība ir spontānums. Devīze: «Sāpes un neveiksmes, kuras jūti šodien, pārvērtīsies par spēku un pieredzi, kurus jutīsi rīt.»

Edgars Visockis (27 gadi)


Edgaram jau kopš bērnības sports ir neatņemama dzīves sastāvdaļa, bez kuras sākas «lomkas». Ir pieredze tādos sporta veidos kā teniss, futbols, volejbols, basketbols, kikbokss un šahs. Šobrīd Baltijas Starptautiskajā akadēmijā studē sabiedriskās attiecības. Paralēli mācībām strādā klientu apkalpošanas operatoru. Brīvajā laikā apmeklē improvizācijas teātra nodarbības, kur pats arī spēlē kā aktieris. Atkarībā no laikapstākļiem vizinās ar slēpēm, slidām vai skrituļslidām. Šogad sāka mācīties spēlēt ģitāru un interesēties par jogu. Devīze: «Dažreiz «vēlāk» var kļūt par «nekad». Dari to tagad.»

Raivis Šustovs (23 gadi)


Raivis ir atraktīvs, akurāts un mērķtiecīgs jaunietis. Studē Rīgas Tehniskajā universitātē, kur apgūst enerģētiku un elektrotehniku. Brīvajā laikā apmeklē sporta zāli, peldbaseinu. Ziemā nodarbojas ar snovbordu, vasarā dodas izbraucienos ar motociklu. Uzskata, ka dzīvē jāmāk pieņemt jaunus izaicinājumus, jo tikai tā iespējams saprast, uz ko patiešām vari būt spējīgs. Devīze: «Izbaudi katru mirkli, jo dzīve ir veidota no tiem.»

Sandijs Bukšs (19 gadi)


Sandijs ir pozitīvs cilvēks ar pavisam citādāku skatu uz dzīvi. Brīvajā laikā nodarbojas ar ģitārspēli, kā arī atvēl laiku sportiskām aktivitātēm.Vasarā patīk sportot brīvā dabā, bet ziemā - spēlēt hokeju. Pašlaik mācās divpadsmitajā klasē un nākotni vēlas saistīt ar kaut ko grandiozu. Devīze: «Ej dzīvē ar smaidu, jo smaids uzvar naidu!»

Diāna Bogdanova (24 gadi)


Diāna ir elektroniskās komercijas speciāliste. Atvērta, komunikabla un dzīvespriecīga. Piemīt liela atbildības izjūta un izpalīdzība. Diāna pēc dabas ir emocionāla un jūtīga, taču prot par sevi pastāvēt. Diāna nekad nav vienaldzīga pret problēmu risināšanu, tāpēc vienmēr sasniedz savus mērķus. Diānas dzīves misija ir ģimene. Projektā piedalās, lai pilnveidotu sevi, gūtu jaunu pieredzi un uzvarētu. Devīze: «Per aspera ad astra»/«No ērkšķiem uz zvaigznēm».

Estella Zaharkeviča (18 gadi)

Estella šogad absolvēja 12. klasi Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijā. Viņa ir dzīvespriecīga, pozitīva un enerģiska persona. Jau kopš bērnības aktīvi nodarbojas ar karatē, dziedāšanu, ģitārspēli, basketbolu un dejošanu. Pašlaik dejo deju studijā Dynamic Hit un ARPC Zeimuļs. Turpmāko dzīvi gribētu saistīt ar sportu, mākslu vai modi. Savas dzīves laikā grib izmēģināt sevi dažādās jomās, jo nekā nevar būt par daudz. Piedalās, lai gūtu jaunu pieredzi, pilnveidotos un labi pavadītu laiku. Devīze: «Vajag sekot saviem mērķiem un neļaut nevienam stāties tiem priekšā!»

Evelīna Stepule (18 gadi)


Evelīna ir rēzekniete, kura šobrīd mācās Rēzeknes Valsts poļu ģimnāzijā. Pēc rakstura viņa ir mērķtiecīga optimiste, kas sevi uzskata par ļoti laimīgu cilvēku. Viņai ir daudz «neprātīgu» ideju un vēlme ceļot. Šogad Evelīna Lielbritānijā, Kembridžas Universitātē piedalījās jauno uzņēmēju nometnē, jo plāno savu nākotni saistīt ar uzņēmējdarbību. Lai pilnveidotu savas valodu zināšanas, viņa pabeidza ķīniešu valodas kursus, kā arī piedalās dažādās jauniešu apmācībās.
Devīze: «Ja esi cietis zaudējumu, nepazaudē pieredzi, ko tev šī neveiksme sniedza, tādēļ reizēm neiegūt to, ko vēlamies, ir milzu veiksme.»

Valērija Burova (19 gadi)

Valērija studē RTA Ekonomikas un pārvaldības fakultātē. Patīk dejot jau no bērnības, tādēļ nodarbojas ar sporta dejām. Valērija vienmēr aktīvi pavada laiku kopā ar ģimeni un draugiem. Patīk ceļot, izzināt citu valstu kultūru un tradīcijas. Valērija uzskata, ka ir mērķtiecīga meitene un paklausīga meita. Piedalās projektā, jo nevēlas apstāties savā izaugsmē, un šis projekts ir viens no soļiem uz priekšu. Devīze: «Viss ir mūsu pašu rokās, tāpēc tās nedrīkst nolaist.»

Zaiga Koroševska (21 gads)

Zaiga ir 2. un 3. kursa studente Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžā. Viņa studē estētisko kosmetoloģiju un māszinības. Viņa ir mērķtiecīga, draudzīga, izpalīdzīga, paškritiska, ar neizsīkstošu vēlmi sevi attīstīt un pilnveidot gan iekšēji, gan ārēji. Viņai ļoti patīk dejot un skriet. Projektā piedalās, jo uzskata, ka tā ir lieliska iespēja sevi pilnveidot, kā arī iegūt jaunu pieredzi un draugus. Devīze: «Ja iesi pa ceļu, kas saucas «vēlāk», tad nonāksi vietā, kas saucas «nekad»!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu