Valērijs Belokoņs piedalās pirmajā Eiropas Enerģijas drošības forumā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uzsākot jaunu iniciatīvu, popularizējot Eiropā alternatīvos enerģijas avotus, šajās dienās Monako notiek pirmais starptautiskais Enerģijas drošības forums. Šo Forumu atklāja Monako princis Alberts II, un tajā piedalās vairāk nekā 10 Eiropas valstu politiķi, diplomāti, valstsvīri, žurnālisti, analītiķi un uzņēmēji, to skaitā bijušais Polijas prezidents Aleksandrs Kvasņevskis (1995.-2005.), bijušais Vācijas vicekanclers Joška Fišers (1998.-2005.), EDSO parlamentārās asamblejas prezidents Ilkka Kanerva, bijušais Eiropas Savienības komisārs Andris Piebalgs, kā arī Baltic International Bank padomes priekšsēdētājs un mecenāts Valērijs Belokoņs.

Šis forums ir pirmā iniciatīva Eiropā enerģijas drošības jomā, un tā mērķis ir nodibināt zaļās diplomātijas institūciju, kura kontinentālajā Eiropā veicinās un atbalstīs dialogu starp valstīm, valdībām, uzņēmējiem un sabiedrību par nepieciešamību pāriet uz jauniem ekoloģiskajiem standartiem un atjaunojamo enerģijas avotu arvien plašāku izmantojumu.

Pirmā Enerģijas drošības foruma laikā notiek diskusijas par jaunām iespējām veicināt enerģijas drošību Eiropā, attīstot atjaunojamos un alternatīvos enerģijas avotus. Pirmā Eiropas Enerģijas drošības foruma aktīvs atbalstītājs ir arī Monako princis Alberts II, kurš jau vairākus gadus aktīvi iestājas par tīru enerģiju un jaunāko ekoloģisko iniciatīvu attīstību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu