Tu neticēsi, bet šīs nodarbes, kas nav sekss, spēj sagādāt orgasmu! (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Ak, šī noslēpumainā seksuālās baudas pasaule... Stop. Vai ne ļoti seksuālās? Cik dīvainas lietas spēj izraisīt spontānu orgasmu - lasi mūsu materiālā!

 
Foto: Depositphotos.com

Fiziskie vingrinājumi

Lai priecājas veselīga dzīvesveida un sportošanas fanāti: nodarbojoties ar sportu, var reāli noķert orgasmu - ja paveiksies, raksta cosmo.ru. Fiziskas slodzes izraisīti spontāni orgasmi tiek dēvēti par korgasmiem (coregasm). Iztulkot to ir sarežģīti, pat neiespējami. Vārds sevī apvieno «core» jeb muskuļu korseti un orgasmu. «Korgasmu» daba vēl joprojām nav izpētīta. Indiānas štata universitātes seksuālās veselības centrā konstatēts, ka sievietes, kas izpilda dažādus vingrojumus, rāpjas pa virvi, ceļ svarus vai peld, no tā spēj gūt seksuālu baudījumu. «Korgasmu» izraisīt var arī atsevišķas jogas pozas.

Iespējams, ka tā iemesls ir asins pieplūdums iegurnī un makstī, kas arīdzan izraisa spiedienu uz klitoru. Turklāt vingrinājumi stimulē endorfīnu izstrādi.

Arnolds Švarcenegers reiz atzinās, ka viņam sports esot tas pats, kas orgasms. Var jau būt, ka tā nebija metafora...



 
Foto: PantherMedia

Dzemdības

Jā, skan diezgan dīvaini un mazliet biedējoši, taču tā ir absolūta taisnība. Dažkārt kontrakciju laikā sievietes sajūt īstu orgasmu. Aptaujā, kas tika veikta vecmāšu vidū, figurēja šādi skaitļi: no 206 tūkstošiem dzemdētāju 668 esot izjutušas kaut ko līdzīgu orgasmam, turklāt deviņas topošās mātes šo sajūtu raksturoja absolūti precīzi.

Dažādu pētījumu skaitļi ievērojami atšķiras. Saskaņā ar citu aptauju, ko ir veikusi «Pozitīvo dzemdību kustība» (Positive Birth Movement) un «Channel Mum», orgasmu izjūt 6% dzemdētāju.

Labi, iespējas sajust seksuālo baudījumu dzemdību laikā nav pārāk augstas. Orgasmi gadās ne tikai tāpēc, ka bērns, virzoties caur dzemdību ceļiem, var stimulēt baudas gūšanas punktus, bet, iespējams, tāpēc, ka mūsu organisms tiecas atvieglot dzemdību mokas, apbalvojot dzemdētāju ar baudas devu, kas palīdz viņai vieglāk tikt galā ar sāpēm.

 
Foto: PantherMedia

Zāles pret Parkinsona slimību

Parkinsona slimība skar centrālo nervu sistēmu, radot kustību un runas traucējumus, trīci, vispārēju stīvumu.

Ir zināms gadījums medicīnas vēsturē, kad 42 gadus veca sieviete pēc 10 dienu zāļu lietošanas, kas atvieglo slimības simptomus, ziņoja ārstiem par paaugstinātu libido un spontāniem orgasmiem. Viņa tos mēdza sajust trīs līdz piecas reizes dienā, un dažkārt tie ilga pat 20 sekundes.
Sieviete sūdzējās par blakusefektiem un pārtrauca lietot preparātu, taču pēc kāda laika bija nepieciešams atsākt tā lietošanu. Pēc 15 dienām orgasmi atkal atsākās.

Ārsti uzskata, ka visa iemesls ir dopamīna - hormona, kas atbild par labsajūtu, - līmeņa izmaiņas, lietojot preparātu.



 
Foto: Depositphotos.com

Antidepresanti

Depresijā nav absolūti nekā laba. Šajā sarežģītajā laikā mums neizdodas un nav viegli priecāties, nemaz nerunājot par baudas gūšanu no seksa. Ir zināms, ka atsevišķi antidepresanti samazina libido, taču, kā izrādās, efekts no tiem var būt vēl mazāk paredzams.

Daži pacienti saviem ārstējošajiem ārstiem pastāstīja, ka pēc dažu zāļu lietošanas viņiem ļoti gribas žāvāties.

Šķiet, nekas neparasts, taču žāvāšanās viņiem pēkšņi lika justies labāk. Daudz labāk. Gluži kā orgasms!

Parasti serotonīna atpakaļsaistīšanās inhibitori apgrūtina orgasma sasniegšanu, taču dažiem cilvēkiem, tieši otrādi, tie visnepiemērotākajās situācijās kļūst par negaidītiem un krāšņiem emociju avotiem.

 
Foto: PantherMedia

Laba fantāzija

Pasaulē ir veiksminieki, kas ir spējīgi gūt baudu, liekot lietā vienīgi savu iztēli. Nopietni: fokuss bez rokām! Seksologs Komisaruks kopā ar kolēģiem atlasīja 10 sievietes, kuras apgalvoja, ka ir spējīgas sajust orgasmu, tikai kārtīgi iztēlojoties kaut ko uzbudinošu.

«Mēs palūdzām sievietes novest sevi līdz orgasmam: vienu reizi fiziski, citu - ar domu spēku,» stāsta Komisaruks,

«un izanalizējām, kas notiek smadzenēs abu orgasmu laikā. Rezultāts abos gadījumos bija vienāds!»

Vārdu sakot, dažiem veicas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu