Stenders atvērs savu pirmo veikalu Ķīnā (1)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas zīmols Stenders 15. decembrī atvērs savu pirmo veikalu Pekinā, Ķīnā. Veikals atradīsies Pekinas centrā, tirdzniecības parkā The Place. Šonedēļ Ķīnas partneri ciemojas Rīgā un gūst pieredzi, strādājot Stendera Rīgas veikalos.

”Ķīna ir mums pilnīgi jauna un interesanta pieredze. Sākumā pat šaubījāmies, vai šim reģionam varētu būt kāda interese par mums – taču izrādās ir ne tikai interese, bet arī reāli sadarbības partneri un konkrēts attīstības plāns,” stāsta uzņēmuma direktors Jānis Bērziņš.

”Mums ir prieks, ka esam izcīnījuši iespēju strādāt šajā milzīgajā reģionā. Tas pierāda, ka latviešu radīts zīmols ir gana spēcīgs, lai pastāvētu dažādās kultūrvidēs un konkurences apstākļos,” piebilst uzņēmuma runas sieva Inese Apse-Apsīte.

”Mēs ticam, ka Stenderam Ķīnā veiksies, jo te prot novērtēt īstas, labas lietas un smalkas detaļas. Šis veikals būs tuvs mūsu izpratnei par skaistumu,” stāstīto papildina Ķīnas sadarbības partneri Zao Jangs un Jangs Gangs.

11. un 12. decembrī Stendera Rīgas veikaliņos darbosies Stendera Ķīnas sadarbības partneri – apgūs saiņošanas mākslu, Stendera apkalpošanas kultūru un citas svarīgas lietas.

SIA Stendera ziepju fabrika darbības pamatvirziens ir vannas kosmētikas ražošana un tirdzniecība. Gan vietējā, gan ārvalstu tirgos uzņēmums ir pazīstams ar zīmolu Stenders. SIA Stendera ziepju fabrikas produkcija tiek ražota Latvijā, Rīgā, izmantojot dabiskas augu valsts izejvielas. Nepilnu četru gadu laikā uzņēmums no vienas tirdzniecības vietas Rīgā ir izaudzis līdz 22 tirdzniecības vietām Latvijā un 118 veikaliem ārvalstīs – Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Ungārijā, Somijā, Nīderlandē, Lielbritānijā, NVS valstīs un ASV. SIA Stendera ziepju fabrika savu darbību sāka 2001. gada 28. septembrī. Uzņēmuma dibinātāji ir Jānis un Zane Bērziņi. Uzņēmuma kapitāls ir 100% vietējas izcelsmes.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu