Zatlers sveiks Bērnu slimnīcas sirsnīgākās māsiņas (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien, 15.oktobrī, Valsts prezidents Valdis Zatlers sveiks 30 Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas māsiņas, kuras pacienti, viņu vecāki un tuvinieki izraudzījuši par slimnīcas sirdsmāsiņām, informēja laikraksta "Diena" sabiedrisko attiecību vadītāja Anna Muhka.

Plkst.14 Rīgas pilī māsiņas sveiks Valsts prezidents kopā ar kundzi Lilitu Zatleri, bet pirms tam, plkst.12, "Rietumu Bankas" telpās māsiņas godinās "Rietumu Bankas" un tās labdarības fonda vadība, izdevniecības laikraksta "Diena" galvenā redaktore Nellija Ločmele un Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas valdes priekšsēdētājs Dzintars Mozgis.

No "Rietumu Bankas" Labdarības fonda valdes priekšsēdētājas Ingas Šīnas katra māsiņa saņems naudas prēmiju 500 latu vērtībā.

Akcijas "Meklējam sirdsmāsiņu" iniciators un galvenais atbalstītājs ir "Rietumu Bankas" Labdarības fonds, kas ar laikraksta "Diena" atbalstu vairāku mēnešu garumā meklēja sirsnīgākās un atsaucīgākās māsas bērnu slimnīcas Torņakalnā un Gaiļezerā.

Akcijas mērķis bija pievērst uzmanību bērnu māsu darbam Latvijā, celt bērnu māsas profesijas prestižu, neaizmirstot, ka no viņām ir atkarīga pacienta aprūpe un veiksmīga izveseļošanās.

Pacienti un viņu tuvinieki kopumā izraudzījuši 27 nodaļu māsiņas, un trīs māsiņas izvēlējusi slimnīcas māsu padome.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu