Telšu pilsētiņā auksto nakti pārlaiduši pieci cilvēki (18)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par spīti aukstumam telšu pilsētiņā pie Ministru kabineta nakšņojuši pieci cilvēki, šorīt ziņo Latvijas Neatkarīgā televīzija (LNT).

Kā LNT atzina protestētāji, svarīgākais esot sagatavoties salam un pareizi rīkoties. Kāds no protestētājiem esot gulējis divos guļammaisos un vēl zem segas. Auksti neesot bijis, tikai cepure apsarmojusi.

Savukārt protestētājs Gints LNT skaidroja, ka svarīgi esot arī nesasvīst. Viņam sākotnēji naktī kļuvis karsti un bijis nepieciešams atvēsināties. Taču viņš aicināja cilvēkus būt uzmanīgiem, jo lielā salā ātri var gūt apsaldējumus.

Aģentūrai LETA Gints pastāstīja, ka sals protesta akciju neapturēšot, gan norādot, ka "neviens šeit nav pašnāvnieks". Īpaši stiprā salā kādu nakti varētu pārlaist arī siltumā, zem jumta, bet pēc tam - atgriezties atpakaļ teltīs, sacīja Gints.

Pagājušajā naktī piketētāji teltīs aizgājuši gulēt ap plkst.1. Kāds no viņiem ik pa laikam arī piecēlies no miega, lai paraudzītos, vai pārējiem viss kārtībā.

Piketētājus īpaši uzmundrinot daudzās automašīnas, kas, braucot garām Ministru kabineta ēkai, uztaurē. Arī pilsētas iedzīvotāji telšu pilsētiņas iemītniekus bieži apciemo, dāvinot viņiem segas un citas saimniecībā noderīgas lietas.

Kā ziņots, iepretim valdības ēkai uzceltas vairāk nekā desmit teltis. Tur mitinās cilvēki, kuri protestē pret valstī notiekošo.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu