Vācu hakeri uzlauzuši vairāku slavenību datorus (22)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Diviem vācu hakeriem izdevies uzlauzt datorus, kas pieder vairāk nekā piecdesmit slavenībām, tostarp Lady Gaga un Džastinam Timberleikam, ziņo The Telegraph.

Vācijas policija informē, ka šie hakeri inficējuši slavenību datorus ar Trojas zirgu. Ļaunprāši tikuši klāt ne tikai vēl nepublicētām dziesmām, bet arī mākslinieku dokumentiem, kredītkaršu rekvizītiem, vēstulēm un fotogrāfijām.

Viņi piemēram, lejupielādējuši dziedātājas Kešas (Ke$ha) mājas video, kurā redzams, kā viņa nodarbojas ar seksu, un sākuši mākslinieci šantažēt ar draudiem, ka izplatīs šo filmu.

Tomēr hakeri pārsteigušies ar lielīšanos interneta forumos par saviem „panākumiem”. Vienlaikus Kellijas Klārksones fani pamanījuši internetā vairākas viņas dziesmas, kuru ieraksti vēl nav oficiāli publicēti, un galu galā par šo lietu sācis interesēties FIB.

Pēc tam hakeri aizturēti; viens no viņiem ir 17 gadu vecs un dzīvo Duisburgā, bet otram ir 23 gadi, un viņš ir no netālās Veselas pilsētas. Tiek ziņots, ka hakeri jau ir atzinušies un sniedz liecības.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu